Eveniment-Social

Au mai ramas cinci zile pana la refacerea Podurilor de Flori de pe Prut

Publicat: 06 iul. 2015
1

Dupa ce in weekendul care abia s-a incheiat zeci de mii de basarabeni au cerut in strada unirea cu Romania, la finele acestei saptamani, pe malul Prutului, romanii de pe cele doua maluri sunt asteptati in numar cat mai mare pentru reinvierea unui deziderat istoric: unirea Romaniei cu Basarabia, primul pas fiind refacerea Podurilor de Flori de pe Prut. Dupa Marea Adunare Nationala de la Chisinau, la care au participat in jur de 30.000 de basarabeni, in mare parte tineri, acestia au pornit intr-un mars spre Romania, destinatia finala fiind Bucurestiul. „Am primit promisiuni din partea tuturor partidelor politice din Romania, in sensul acordarii sprijinului si mobilizarii unui numar cat mai mare de cetateni pentru refacerea Podurilor de Flori de pe Prut, simbolul unitatii neamului romanesc de pe cele doua maluri ale Prutului. La Marsul lui Stefan cel Mare, care a ajuns luni la Straseni, participau in jur de 1.500 de persoane. Numarul lor a mai scazut un pic, dar poate foarte bine sa si creasca. Sambata, 11 iulie, la Ungheni, vrem sa fim in numar cat mai mare pentru refacerea Podurilor de Flori”, a declarat George Simion de la Platforma Unionista Actiunea 2012.
Comentarii
  • Duceti-va dracului cu moldovenii vostri,au umplut occidentul de criminalitate,curve. Numai un timpit crede ca o vom duce mai bine daca ne procopsim cu moldova pe cap.Saracia se va adinci ,nu va luati dupa niste iluzii desarte ,UNIREA CU MOLDOVA NU NE POARTA LA CEVA BUN,RUSII ABIA ASTRAPTA,DACA ROMANIEI I DSA URIY CU BINELE SA SE UNEASCA.ACUM NU MAI ESTE SITUATIA DIN 1990,ILIESCU ATUNCI NU VRUT,ACUM ,CA DOAR AVEM PREA MULTA LINISTE IN TARA. NE-O FACEM NOI CU MANUTELE NOASTRE.

    • De p.rost esti p.rost, aici nu incape indoiala.
      Totusi in p.rostia ta ai spus si un adevar: unirea nu e buna, dar nu pt ca suntem noi prea buni pt ei, ci tocmai invers. Ar fi pacat sa apara smecherii de la FMI si UE, plus combinatorii nostri specializati in taiat fabrici, sa taie si sa distruga tot ce are Moldova, asa cum au facut cu Romania.
      Ca sa nu mai zic ca sufletul de roman a mai ramas doar in Basarabia, aici la noi fiind pierit de mult..suntem niste sobolani, asa cum esti si tu. Doar ca tu pe langa ca esti sobolan, mai esti si p.rost…

  • Prost este fiul lui mata! Dobitocule! Mă kkc pe unirea ta cu înapoiații de Băsărăbeni. Poți să-ți aduci toți racheții acasă la tine, retardatule. Băsărăbenii sunt cei mai periculoși oameni, numai criminali la comandă,traficanți de droguri, alcool, țigări, etc. ce vrei îți aduc inclusiv și muniție de război. Dă-i în pola noastră de ordi.nari și ******* împuțite!

Adauga un comentariu