Eveniment-Social

Au inceput nuntile capsunarilor

Publicat: 17 aug. 2012
1

Finalul primei saptamani de dupa postul dinaintea Bunei Vestiri a adus o puzderie de nunti la Iasi. Programul de vara al angajatilor municipalitatii de la Starea Civila devine din ce in ce mai aglomerat, datorita oficierii casatoriilor celor veniti in tara din strainatate. „In primele zile de dupa post am inregistrat in jur de 150 de cereri pentru oficierea casatoriilor. Cea mai mare parte a cuplurilor care isi organizeaza acum nunta contine cel putin un partener care lucreaza in strainatate. Practic, sezonul concediilor de vara ale celor plecati in strainatate coincide in fiecare an cu o explozie a numarului de casatorii oficiate. Am avut in anii trecuti si zile in care s-au oficiat cate 90 de casatorii pe zi”, a precizat Marius Bodoga, seful Directiei Locale de Evidenta a Populatiei. Potrivit reprezentantilor DLEP, joi au fost oficiate 28 de casatorii, vineri urmau sa fie oficiate 23 de cununii. Cea mai aglomerata zi, cand practic se va oficia, in medie, o casatorie la 7 minute este ziua de sambata, cand sunt programate 74 de cununii, iar pe duminica sunt anuntate 20 de ceremonii. In ultimii ani, numarul de casatorii a inregistrat o scadere la Iasi, in 2008 fiind inregistrate 3.021 casatorii, in 2009 fiind oficiate 2.691 ceremonii. Scaderea a fost inregistrata si in 2010 cand s-au oficiat doar 2.340 casatorii. In prima jumatate a acestui an s-au organizat doar 765 de casatorii, dar si 371 de divorturi, numarul casatoriilor din 2012 aratand un trend descrescator fata de 2011, cand s-au oficiat 2.172 cununii la Starea Civila.
Comentarii
 • Mai muistule santem romani , iedeni nu ;capsunari rupeti_as falca cu lapu de idiot auzi la el capsunari ma ce impertinent poti sa fii taran basit ce esti poate o veni si nevastata cu noi la capsuni si atunci o sa vezi tu

   • mai andrei, tu esti un gaozar nenorocit, traiesti pe spatele cetatenilor pe care voi cu politica vostra ia obligat sa plece din tara.
    sau tre sa pui mana la munca acu, ca nu mai sant prostii care lucrau cu **0 de euro pe luna.
    Limbric ordinar

   • mai andrei, tu esti un gaozar nenorocit, traiesti pe spatele cetatenilor pe care voi cu politica vostra ia obligat sa plece din tara.
    sau tre sa pui mana la munca acu, ca nu mai sant prostii care lucrau cu *** de euro pe luna.
    Limbric ordinar

 • Mai muistule santem romani , ieseni nu ;capsunari rupeti_as falca cu lapu de idiot auzi la el capsunari ma ce impertinent poti sa fii taran basit ce esti poate o veni si nevastata cu noi la capsuni si atunci o sa vezi tu

 • Finalul primei saptamani de dupa postul dinaintea Bunei Vestiri….
  care final
  ce jurnalist atoatestiutor. mai cerceteaza si vei afla ca dupa *5 august s-a terminat postul Adormirii Maicii Domnului

 • Bai astia kre suntem plecati k barmani,ospatari,bucatari..etc. Nu va mai puneti cu invidiosii.Ce stiu prostii….Bine k dintr-un salar de…… muncind opt ore pe zi am reusit si ne-am luat un apartament,ne intoarcem si cu banuti stransi si ne facem vacanta acasa in familie. Iak ,sa moara dusmanii.Sa ne faca capsunari,ei sunt slugi kre muncesc *2 ore pe zi cu un salar de sapte milioane :))))) Nu mai comentati,sa moara de ciuda,asta e.

  • frate vlad, aia de comenteaza si ne fac capsunari, lucra la stat, si normal ca nu le convine, tre sa puna curu la lucru ei acu,
   Si asta cu tiltul, la pus intentionat, sa ii citim articolul, silviule esti un mare bou

   • dupa ce ca sunteti sclavi, prosti (cred ca avveti doar doua clase =))) mai aveti si tupeu ca ati fi realizati…ete ca nu sunteti decat niste capsunari, aia care isi dau seama de nivelul lor sunt oameni, VOI, cei ca vlad si capsunar, SUNTETI niste capsune stricate!!!!mars de aici!!!!

 • Nu-mi vine sa cred ce titlu au gasit astia sa puna, „nuntile capsunarilor, niste nesimtiti de ziaristi cu * clase. SA VA FIE RUSINE !!!

 • adevarul e ca toti capsunarii si hotii din afara, vin aici si ne arata cat de bine le merge. fac chiolhanuri si se dau mari, desi n-au ce crapa un an intreg. muncesc ca boii pt altii si pamantul lor sta paragina . ele ajung curve de tot soiul si vin in tara si se duc la coafor ca acolo e prea scump. iar nuntile is tot pt bani.

Adauga un comentariu