Eveniment-Social

Au inceput contrele in USL: Nichita versus Johannis

Publicat: 09 aug. 2013
1

Primarul Gheorghe Nichita i-a reprosat ieri prim-vicepresedintelui PNL, Klaus Johannnis, faptul ca provoaca tensiuni in cadrul USL.
Reactia lui Nichita vine dupa ce primarul Sibiului a iesit intr-o conferinta de presa pentru a anunta ca liberalii se vor pronunta public la sfârsitul lunii august daca sustin majorarea taxelor si impozitelor, masuri propuse în noul acord cu Fondul Monetar International (FMI). „O sa discutam aceasta chestiune în partid si vom avea o pozitie, deocamdata nu este nicio propunere de majorare a taxelor, este o intentie declarata în scrisoarea data FMI-ului. De acolo pâna la a o pune în practica este cale lunga. Vom vedea. (…) PNL va formula o parere pe care o va face publica probabil la sfârsitul lui august”, a spus Johannis. Nichita a tinut sa-i transmita lui Klaus Johannis ca ar trebui sa se abtina din a mai face declaratii publice care ar putea afecta o structura politica pentru care nu si-a adus aportul in ceea ce priveste aparitia si functionarea initiala. „Eu sunt unul dintre cei care au contribuit la constructia USL si am demonstrat ca acest proiect poate functiona si la Iasi, dar si la Guvern. Ma mira atitudinea domnului Johannis, care a iesit pentru a doua oara cu declaratii despre o structura la construirea careia nu a participat. La inceputul lunii august vom incerca sa gandim din nou pozitia publica a USL”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.
Comentarii
  • Vrei taxe nihcita,stai linistit daca nai sa cazi din avion ai sa cazi din picioare intr-o zi vezi si tu cum merlesc astia care au jecmanit si furat din banii oamenilor,dupa ce teau votat 70% dintre ieseni te stergi cu ei la cur,cineva vede de sus toate,scapati de lege, ca aveti judecatorii de partea voastra da de judecata divina nu scapati nici unul

  • Marlanu este deranjat de faptul ca K Iohannis spune despre intentia criminala a guvernului de marire a taxelor si impozitelor. Asa s-a intamplat si cu taxele locale cand, chiar primul ministru a trantit o minciuna gogonata romanilor pana si-a vazut votul dupa care si-a aratat adevarata fata. Criminal nenorocit , Nichita ai pus umarul la construirea USL. Ai avut si ai interes. Uita-te cu cat a iesit hotul de Adomnitei si cu cat ai iesit tu. Scopul tau, atins in parte, este de a distruge Iasiul si a-ti inastala camarila de hoti la fraiele puterii.

  • Nu o sa-mi dau cu parerea despre taxe ci despre faptul ca analfabeti ca isaka intra pe acest site, schingiuind gramatica. Du-te, (cu cratima)ba, la cursurile de alfabetzare de la Rapa Galbena.

Adauga un comentariu