Magazin

Au anuntat nunta acum cateva zile si vineri au ANULAT-O

Publicat: 05 apr. 2014
1

Marian Ionescu si Octavia Geamanu au decis sa anuleze nunta.

Cu toate au anuntat ca urmeaza sa-si uneasca destinele in fata lui Dumnezeu, Marian Ionescu si Octavia Geamanu au hotarat sa anuleze nunta. Liderul formatiei Directia 5 a marturisit ca nu se mai poate pune problema unei nunti si ca se simte pe jumatate luat, pe jumatate parasit.

Nu e o perioada buna in care sa vorbesc despre viata mea emotionala. Sunt confuz si nu ma pot lauda ca inteleg tot timpul ceea ce mi se intampla, a declarat Marian Ionescu pentru OK! Magazine, refuzand sa dea amanunte despre Octavia Geamanu si nunta lor.

Oare se dezvolta o relatie odata cu casatoria? Este o intrebare pe care as pune-o asa, in aer. O relatie, odata pornita, e aproape de necontrolat. E ca masina in derapaj. De obicei sfarseste in sant. Cei mai talentati isi contureaza relatiile si ajung in puncte fericite, cum spui tu, casatorie…Iti trebuie mult noroc sa iti gasesti omul cu care sa ai o potrivire, sa nu trebuiasca sa joci intr-o piesa de teatru toata viata. Sau o parte din viata. Unii pot, il gasesc. Si unii sunt intr-o permanenta cautare, a mai spus acesta.
Adauga un comentariu