National

Attila Korodi a demisionat din conducerea unui ONG pentru a nu fi incompatibil cu functia de ministru

Publicat: 12 apr. 2012
1
Noul ministru al Mediului, Attila Korodi, si-a dat demisia din Comitetul de Conducere al Asociatiei Proprietarilor din Ciuc pentru a elimina orice incompatibilitate cu functia publica, informeaza Agerpres.
„In data de 11 aprilie 2012 ministrul mediului si padurilor Korodi Attila si-a inaintat demisia din functia de membru al Comitetului de Conducere a Asociatiei Proprietarilor din Ciuc. Comitetul de Conducere a Asociatiei Proprietarilor din Ciuc, din care pana ieri facea parte si deputatul Korodi Attila, a fost ales in data de 17 martie 2012. Korodi Attila a demisionat din conducerea Asociatiei Proprietarilor din Ciuc pentru a elimina incompatibilitatea dintre functia de ministru al mediului si padurilor si cea de membru al Comitetului de Conducere al unei organizatii nonguvernamentale”, informeaza un comunicat dat publicitatii joi de asociatie. 
Deputatul UDMR Attila Korodi a fost investit marti ministru al Mediului si Padurilor dupa ce Laszlo Borbely a demisionat din functie. Procurorii au cerut inceperea urmaririi penale impotriva lui Borbely pentru infractiuni de trafic de influenta si fals in declaratiile de avere. Adauga un comentariu