Eveniment-Social

Atribuiri directe de contracte la primarie pentru mai multe firme

Publicat: 30 apr. 2015
1

Municipalitatea ieseana a finalizat in aceasta saptamana procedurile de atribuire directa pentru o serie de contracte. Vizate sunt atat un proiect european – contractul incheiat privind serviciile de publicitate, cat si un contrat incheiat cu o firma din Iasi, pentru expertizarea bunurilor primariei.

Astfel, sociateatea SC ALL Business Working SRL din Valea Adanca – Miroslava, a primit la finele acestei luni, prin atribuire directa, un contract de promovare a proiectului european „Re-Block„. Contractul de 22.000 de lei a fost incheiat pentru furnizarea de produse informative si de promovare aferente proiectului.

O alta atribuire directa facuta de municipalitate la finele acestei luni are o valoare de 60.000 de lei. Aceasta atribuire directa a fost facuta cate o societate care are ca profil de activitate evaluari imobiliare. „Contractului incheiat cu firma SC Diaconu si Asociatii SRL vizeaza servicii de evaluare bunuri imobile-constructii si terenuri ale municipalitatii”, au transmis reprezentantii primariei.
Comentarii
Adauga un comentariu