Local

Atentie! Vanatorii de masini si-au largit aria de actiune

Publicat: 28 oct. 2014
1

Firmele Primariei Iasi, precum si cele particulare care se ocupa de ridicarea masinilor parcate neregulamentar pe strazile din Iasi si-au largit aria de actiune si actioneaza acum in mai multe zone din oras. Din momentul in care a fost anuntat proiectul de plata a parcarilor in campusul studentesc Tudor Vladimirescu, masinile de tractare ale Servicii Publice Iasi ridica zilnic masinile studentilor parcate neregulamentar in campus.

Citeste si: Cu acest om face afaceri Nichita! El este patronul firmei de ridicari masini din Iasi: are retard mintal si sta intr-o rulota – FOTO, VIDEO

Lunar, circa 500 de ieseni cad victime ale vanatorilor de masini din Iasi. Anual, incasarile realizate din aceasta activitate fiind de 2.125.490 de lei. Taxa de ridicare si transport pana in parcarea Servicii Publice Iasi din Baza 3 este de 430 de lei, adaugandu-se cate 100 de lei pentru fiecare zi in care masina este tinuta in parcare. De obicei, automobilele sunt recuperate in 24 de ore, insa soferii trebuie sa plateasca si o amenda contraventionala data de politistul local ce asista la tractarea masinii, tot el fiind cel care alege ce automobil urmeaza sa fie ridicat.
Comentarii
Adauga un comentariu