Eveniment-Social

ATENTIE IESENI. De maine veti face analize doar contra-cost

Publicat: 17 dec. 2013
1
Iesenii care si-au pus in gand sa-si faca o evaluare a sanatatii la sfarsit de an trebuie sa scoata bani din buzunar. Unii furnizori mai au buget doar pentru cateva zile, iar visteria altora s-a si golit. Laboratorul de analize medicale din cadrul Ambulatorului Integrat al Spitalului „Sfantul Spiridon” i-a informat deja pe asiguratii ieseni ca fondurile alocate de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Iasi (CJAS) s-au epuizat.
Mai multe detalii maine in cotidianul Buna Ziua IasiComentarii
  • N-am vazut mai mare dezinformare ca in acest jurnal.Daca Ambulatoriul Integrat de la Spiridon a terminat fondurile pentru analize decontate de CAS,asta nu inseamna ca nu mai sunt alte cabinete care o fac gratuit.Sunteti niste tembeli cu minte de bibilica. O stire interesanta,o informatie folositoare, asta atrage cititori stabili,nu titluri bombastice,care prefateaza ineptii.
    Rusine voua !
    Contribuiti ca niste dementi la jocul murdar al manipularii maselor.Constient sau pur si simplu din imbecilitatea ca astfel fac si altii,intrati in gloata raspandacilor folositi de cei care au interese majore.

Adauga un comentariu