Actualitate

Atentie, directori ieseni! Iata care sunt SUBIECTELE de invatat la concursul pe post

Publicat: 19 sept. 2016
1

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS) vine in sprijinul participantilor la concursul de ocupare a functiilor de director si director adjunct din unitatile de invatamant preuniversitar si publica modele de itemi pentru proba scrisa a acestui concurs. Itemii au fost conceputi de specialisti in stiintele educatiei si psihologi si vizeaza evaluarea aptitudinilor cognitive si a competentelor manageriale.

Citeste si:  Decizia ii vizeaza pe toti directorii de scoli si licee din judetul Iasi. Iata cum vor fi evaluati

Acestea pot fi urmarite pe site-ul www.bzi.ro. Conform deciziei Ministerului Educatiei, dosarele de concurs pentru directori vor fi depuse electronic pe platforma informatica dedicata, în perioada 13 septembrie – 2 octombrie 2016, potrivit Procedurii de înscriere electronica, disponibila pe site-ul Inspectoratului Scolar judetean (ISJ) Iasi.

Citeste si:  Aceasta intalnire ar putea decide soarta a sute de directori de scoli si licee din Iasi

Proba
scrisa va avea loc în data de 12 octombrie. Interviul si evaluarea CV-ului se vor desfasura în perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. Afisarea rezultatelor concursului este programata în data de 18 noiembrie, fiind urmata de o perioada alocata depunerii contestatiilor: 21-23 noiembrie. Solutionarea contestatiilor si afisarea rezultatelor finale sunt prevazute pentru intervalul 24 noiembrie – 9 decembrie 2016. Ultima etapa a concursului – validarea în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ a rezultatelor finale si transmiterea acestora la minister – este programata în data de 16 decembrie 2016.

Citeste si:  „Inspectoratele Scolare sunt institutii toxice, comuniste si corupte”. Reactia sefei ISJ, Camelia Gavrila – FOTO

Citeste si:  Schimbari majore in modul de alegere al directorilor de scoli si licee
Comentarii
Adauga un comentariu