Eveniment-Social

Atentie cand va depaseste un tir, in trafic. Doi barbati au ajuns la spital

Publicat: 07 oct. 2016
1

Un barbat va avea nevoie de interventie chirurgicala, dupa ce a suferit un accident in trafic. Acesta a fost transportat la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, unde a fost diagnosticat cu fractura de humerus stang si contuzie cerebrala. In urma examenului Computer Tomograf, medicii au descoperit mici cheaguri de sange la nivelul creierului. Medicii i-au imobilizat fractura de humers si l-au transferat la Spitalul Prof. Dr. Nicolae Oblu (Neurochirurgie). Interventia chirurgicala a fost amanata, pana la rezolvarea leziunii cerebrale.

„Pacientul primeste tratament de specialitate si este sub supravegherea medicului neurochirurg. Nu se impune intervetie chirurgicala. Chegurile de sange vor fi rezolvate medicamentos. Dupa ce va fi stabilizat va fi trimis, din nou, la Spitalul Sf. Spiridon, pentru interventie chirurgicala la ortopedie„, a declarat medicul neurochirurg.

Accidentul a avut loc pe un drum public din judetul Vaslui. Barbatul se afla intr-o caruta si la un moment dat a fost depasit de un tir. Soferul autotrenului a claxonat insistent inainte de a depasi atelajul, moment in care calul s-a speriat si a intrat in santul de pe marginea strazii. In timpul impactului, barbatul a fost pur si simplu aruncat din caruta. La Spitalul de Nerochirurgie mai este internat un barbat din Iasi care a trecut prin aceeasi situatie, iar leziunile suferite in urma accidentului nu i-au pus viata in pericol.

„Nu sunt cazuri izolate. Carutasii se plang ca soferii de tir-uri claxoneaza in momentul cand ii depasesc, in trafic si caii se sperie provocand accidente. Am avut pacienti cu leziuni severe in urma unor astfel de accidente. Dupa parerea mea, carutele nu ar trebui sa circule pe drumuri judetene, europene”, a spus unul dintre medici.
Adauga un comentariu