Eveniment-Social

Ateliere creative pentru copii, la „The Best Christmas School”, in Palas Mall

Publicat: 10 dec. 2014
1
In asteptarea lui Mos Craciun, copiii sunt asteptati la Palas Mall, locul de poveste din Iasi unde au parte de decoruri fascinante de iarna si de evenimente speciale. In luna decembrie, cei mici sunt invitati, la etajul intai al Atriumului, sa participe la atelierele de la „The Best Christmas School”, prima scoala „acreditata” de Mos Craciun si „Ministerul de Educatie Polul Nord”. Cei mici vor avea parte de activitati recreative si educative in acelasi timp, organizate de Fundatia pentru Educatie Internationala si Seven Hills International School, in parteneriat cu „Flori de portocal” si Colegiul National de Arta „Octav Bancila” Iasi.
Copiii vor invata cum sa manuiasca papusi, construind o poveste aleasa de ei si isi vor dezvolta abilitatile sociale si creative, prin implicarea in realizarea unui mic spectacol. Vor invata sa creeze decoratiuni de Craciun modelate in lut, scrisori 3D pentru Mosul si alte giumbuslucuri decorative. Vor lua parte la jocuri educative de memorie si de echipa, vor invata sa scrie intr-un mod creativ si vor avea ocazia sa participe la cursuri de Design and Technology si Engleza, sustinute de profesorii Seven Hills International School. Participarea este gratuita.
Miercuri, 10 decembrie, de la ora 17.30, prichindeii vor invata cum sa realizeze diverse decoratiuni din hartie. Vineri, de la ora 17.00, si duminica, de la ora 11.00, este programat „Atelierul de povesti”, unde vor invata cum sa manuiasca marionete. Sambata, de la ora 11.00, cei mici sunt asteptati la cursul de Design and Technology, unde se vor juca folosind diferite materiale, vor afla ce proprietati au si ce pot sa realizeze din acestea. Duminica, la ora 14.00 va incepe atelierul de scriere creativa pentru copii – o abordare artistica a scrisului de mana. De la ora 19.00, la scena de la parterul Atriumului, va avea loc un eveniment muzical cu suflatori, sustinut de elevii Colegiului National de Arta „Octav Bancila”.
Luni, 15 decembrie, de la ora 17.30, cei mici vor invata noi cuvinte in limba engleza intr-o maniera distractiva, iar marti si joi, de la ora 17.00, sunt invitati la cursuri de Design and Techology. Evenimentele cu si pentru cei mici, organizate de Fundatia pentru Educatie Internationala in Palas Mall, se vor incheia duminica, 21 decembrie, ora 11.30, cu un spectacol de muzica de coarde, oferit in Atrium de elevii Colegiului National de Arta „Octav Bancila”.

 
Adauga un comentariu