Actualitate

Atacuri josnice ale liberalilor! Un lider marcant al PSD a fost prins la mijloc

Publicat: 13 oct. 2016
1
@ Un important membru al PSD Iasi a intrat in vizorul adversarilor politici @ Pentru ca va deschide lista PSD la Camera Deputatilor, inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean a ajuns tinta altor partide 
 
Decizia liderilor PSD Iasi de a deschide lista filialei la Camera Deputatilor cu inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean a provocat nemultumirea altor formatiuni politice. Nominalizarea inspectorului general Camelia Gravila in fruntea listei PSD Iasi la Camera Deputatilor i-a facut pe cei de la PNL sa-i ceara acesteia demisia.

„Doamna Inspector General este din acest moment într-o stare de incompatibilitate. Asupra domniei sale pot plana suspiciuni de influentare a structurii pe care o conduce, în folos personal si politic. PSD a demonstrat în numeroase rânduri ca poate face presiuni asupra oricarei structuri publice unde are reprezentanti, în vederea asigurarii unor rezultate electorale nemeritate”, au sustinut liberalii. In schimb, cei de la PSD Iasi au sustinut ca, pana in momentul in care nu va fi facut anuntul oficial si va incepe campania electorala, nu poate fi vorba de nicio incompatibilitate.

„Sustinerea doamnei Camelia Gavrila pentru a deschide lista PSD Iasi pentru Camera Deputatilor reprezinta punctul de vedere al presedintelui PSD Iasi, primarul Mihai Chirica, ca urmare a calitatilor umane, profesionale si politice incontestabile ale inspectorului general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. Listele candidatilor PSD Iasi la Parlament nu sunt înca finalizate si vor fi decise si anuntate de forurile statutare ale partidului, la momentul oportun. Consideratiile membrilor PNL Iasi cu privire la aceste liste sau despre un candidat sau altul, nu ne intereseaza. Campania electorala pentru alegerile parlamentare va începe, potrivit legislatiei în vigoare, pe 11 noiembrie 2016. Pâna atunci, orice discutie despre vreo stare de incompatibilitate, legala sau morala, între statutul de candidat si functia publica detinuta, este superflua. Doamna Camelia Gavrila a anuntat public ca la debutul campaniei electorale, atunci când îsi va asuma efectiv statutul de candidat, se va suspenda din functia de inspectoral scolar general”, au aratat liderii PSD Iasi. Social democratii au facut o paralela intre Camelia Gavrila si liberalul Marius Bodea, cel care din postura de sef al Aeroportului Iasi si-a facut imagine pe banii publici.

„Doamna Camelia Gavrila nu s-a manifestat în niciun fel pâna acum în sens electoral, profesionalismul si impartialitatea sa fiind impecabile. Nu acelasi lucru se poate spune despre unii dintre politicienii din Podu Ros, care au abuzat de functiile publice detinute în campania pentru alegerile locale si continua sa o faca si acum, pentru a-si maximiza sansele la alegerile parlamentare. Daca doamna Camelia Gavrila, nemanifestându-se politic, s-ar afla într-o stare de incompatibilitate, oare ce se poate spune despre domnul Marius Bodea, care de mai bine de noua luni se foloseste de functia de director al Aeroportului International Iasi pentru a-si face imagine?!”, au mai aratat cei de la PSD Iasi.
Comentarii
  • Ar fi fost demna de luat in seama aceasta solicitare a PNL-ului daca ar fi aratat ca intr-adevar asa gandeste si ca are principii sanatoase. Daca Marius Bodea demisiona de la conducerea Aeroportului Iasi si dupa asta o ataca pe Gavrila mai vorbeam asa, Marius Bodea, isi face o campanie agresiva de pe pozitia de sef la aeroport, profita din plin de aceasta pozitie pentru campanie, exact ca la alegerile locale din iunie 2016 si se face ca nu vede acest lucru. PNL ataca PSD-ul acuzandu-l exact de ceea ce, in realitate, fac liberalii. In campania de la alegerile locale au facut pliante cu informatii mai mult decat mizerabile si mincinoase despre Chirica iar cand pe facebook au aparut adevaruri despre liberali, oricum, chestii minore, au luat foc acuzand PSD ca face o campanie murdara. Vorba aia : ,,curat murdar mon cher’ !

    • Tare mai luati in seama, voi pesedeilor, parerile altora! Ati vrut salcami japoneji in loc de tei fara sa fi consultat pe nimeni, ati „reabilitat” strazi si trotuare prin suprainaltare, ati facut pasaj subteran langa (aproape sub) o cladire de patrimoniu, fara savtineti seama de nimic. Acum daca cineva va spune ca nu e chiar OK, din mai multe motive, sa faceti spital mare in zona de decolare/aterizare a avioanelor nu va convine. Probabil deja s-au facut si servit cartile partidei…

Adauga un comentariu