National

Atacuri INCENDIARE in Senat, la adresa DNA: Suntem calcati in picioare!

Publicat: 19 sept. 2016
1

Solicitarea DNA de urmarire penala impotriva senatului Gabriel Oprea a provocat furie in Senat si doua voci s-au ridicat impotriva practicii procurorilor DNA. Senatorii Serban Nicolae si Daniel Savu au criticat dur activitatea DNA.

N-are nicio competenta pe nicio lege pentru uciderea din culpa. Va propun sa retrimitem acest dosar. Sa vina o ancheta de la Parchetul Gneral. Mi se pare ca noi, Senatul, suntem calcati in picioare”, a spus senatorul Daniel Savu.

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a spus si el ca DNA nu are competenta pe ucidere din culpa. ”DNA se decredibilizeaza cand ajunge sa faca dosare pentru o bara indoita si un far spart. Ce competenta au ei pe acest domeniu”, a spus Serban Nicolae, care a precizat ca si in cazul Gabriel Oprea, procurorii DNA nu au intocmit un referat vandabil. ”Ca om care a citit foarte bine referatul procurorilor va spun ca eu voi vota impotriva acestei solicitari si va rog si pe dumneavoastra sa faceti la fel”.

”Dragi colegi, va rog sa nu ajungem si noi ca sefa DNA sa primim hartia dintr-o parte si sa o dam in alta”, a mai spus Serban Nicolae.
Adauga un comentariu