Actualitate

Atacuri fara precedent. Gheorghe Nichita sare la gatul colegilor din PSD

Publicat: 04 aug. 2015
1

@ Declaratii incredibile in interiorul organizatiei PSD Iasi @ Pentru ca pierde teren, primarul suspendat al Iasului arunca vina pe neintelegerile din organizatia municipala @ Desi s-a autosuspendat de la sefia PSD, Nichita recunoaste ca incearca sa faca jocurile la varful formatiunii

Razboi total in PSD Iasi. Sustinatorii lui Gheorghe Nichita, autosuspendat de la sefia organizatiei judetene, au ajuns sa-si atace opozantii din filiala, tot mai aproape de preluarea puterii. Chiar Nichita a iesit public si i-a atacat pe cei de la organizatia municipala, condusa in prezent de Mihai Chirica, actualul primar interimar al Iasului. Nichita nu mai beneficiaza de sustinerea filialei municipale si incearca din rasputeri sa revina la varful organizatiei. Cum cei din organizatia muncipala beneficiaza de tot mai multa sustinere, Nichita pierde tot mai mult teren si a iesit la atac. Edilul suspendat al Iasului arunca vina pe scindarea din partid pe Chirica si apropiatii acestuia. In plus, apropiatii lui Nichita sustin ca Mihai Chirica incearca sa preia controlul total al filialei judetene.

„Nu mi-e indiferent, sa spunem, de fractiile care s-au creat in PSD Iasi pentru ca aici a fost un partid unit intotdeauna si n-a fost nevoie sa cream tensiuni niciodata. Acum vad ca lucrurile s-au mai agravat si incerc sa fac tot ce-mi sta in putere sa-i unesc înapoi si sa-i aduc la aceeasi masa la discutii, la dialog. Asta ma intereseaza cel mai mult, pentru ca am avut o runda de dialoguri cu organizatii intregi din zona judetului si atunci am vazut ca se creeaza o anumita scindare si asta e rau pentru partid”, a mentionat Nichita pentru media centrala.

Unul din cei vizati, primarul interimar Mihai Chirica, a mentionat insa ca lucrurile stau total diferit si ca nu s-a pus problema ca el sa candideze in alegerile interne pentru filiala judeteana. „În calitate de presedinte al organizatiei municipale a PSD Iasi fac câteva precizari pe care le consider necesare membrilor de partid si opiniei publice: nu doresc, nu urmaresc si nu intentionez preluarea presedintiei organizatiei judetene a PSD Iasi. De asemenea, nu exista nicio tensiune provocata între membrii de partid în vederea sustinerii unui anumit trend, existând doar dorinta onesta de a pastra un traseu decent si constant al organizatiei de partid în conditiile de criza politica a filialei judetene social-democrate induse de retragerea prin autosuspendare a presedintelui organizatiei judetene a PSD Iasi”, a mentionat Mihai Chirica, presedintele organizatiei municipale a PSD Iasi.
Comentarii
  • CHIRICA,NU-L LASA PE ACEST SECURIST CURVAR SA PREIA CONDUCERA PSD IASI SI IMPLICIT PRIMARIA,ACEST HOT,MAFIOT SI MARE DEBIL CARE SINGUR A SPUS CA ARE MOMENTE CA NU STIE CE FACE , NU MAI ARE CE CAUTA IN FRUNTEA IASULUI. SPER CA INTELECTUALII NOSTRII SA-SI REVINA. METODELE TALE SECURISTE NU MAI TINE LA IESENI.

Adauga un comentariu