International

Atac in AUTOBUZ: NOUA persoane au fost RANITE, patru sunt in stare GRAVA

Publicat: 21 ian. 2015
1

Politia israeliana a arestat un suspect terorist palestinian care a atacat si injunghiat cu un cutit noua persoane intr-un autobuz. Potrivit surselor politiei israleiene, patru diontre cele noua persoane injunghiate au fost transportate la spital, aflandu-se in stare grava.

Atacul s-a produs intr-un autobuz din Tel Aviv, iar politia israeliana  a tratat cazul ca fiind unul terorist. Atacul s-a produs la ora 7:15 dimineata, in autobuzul 40, la o ora de varf, cand mijloacele de transport in comun sunt foarte aglomerate.

Agresorul s-a urcat in autobuz si l-a injunghiat pe sofer cu un cutit, direct in piept, dupa ce autobuzul plecase din statie si parcursese aproximativ 400 de metri. Dupa aceea, agresorul a mai injunghiat si ranit mai multi calatori, potrivit theguardian.com. Cu toate ca era grav ranit, soferul a reusit sa vorbeasca prin statie cu colegii sai, cerand ajutoare.

Rapoartele politiei israeliene erau contradictorii in ceea ce priveste numarul victimelor, unele spunand ca ar fi fost injunghiate noua persoane, iar altele, 13 persoane, intre care patru sunt in stare grava, dupa cum a declarat purtatorul de cuvant al Politiei din Tel Aviv, Micky Rosenfeld.

Dupa atac, agresorul a incercat sa fuga, dar a fost prins de politisti si este arestat in prezent. Asupra lui, politistii israelieni au gasit cutitul plin de sange cu care injunghiase oameni. era un cutit mare, de bucatarie, foarte ascutit.

Acesta este cel mai recent atac terorist din Israel, din ultimele luni. Aproximativ zece persoane au fost ucise in urma atacurilor teroristilor palestinieni care actionau individual, fiind porecliti de catre autoritatile israeliene „lupi singuratici”.
Adauga un comentariu