International

Atac DUR al presedinteului Barack Obama la adresa lui Donald Trump. „Are idei pur si simplu traznite!”

Publicat: 09 sept. 2016
1
Presedintele american Barack Obama a declarat despre Donald Trump ca este nepotrivit pentru functia de presedinte si are „idei pur si simplu traznite„, dupa ce candidatul republican l-a criticat pentru politica externa din timpul mandatului, scrie Reuters online. Presedintele american Barack Obama a mai declarat ca Trump a demonstrat ca nu are competentele necesare sa fie un lider, iar alegatorii americani au putut sa observe acest lucru de fiecare data cand acesta a vorbit.
„Nu cred ca acest tip este calificat sa fie presedintele Statelor Unite, si de fiecare data cand vorbeste, aceasta opinie este confirmata,” a spus Obama la o conferinta de presa.
„Cel mai important lucru pentru public si presa este doar sa asculte ce spune el si urmareasca si sa puna intrebari cu privire la ceea ce par a fi idei contradictorii sau neinformate ori pur si simplu traznite.” Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentiale americane, si-a exprimat miercuri aprecierea fata de presedintele rus, Vladimir Putin, spunand ca acesta a fost un lider mai bun decat Barack Obama. „A fost un lider. Mult mai mult decat a fost presedintele nostru”, a declarat Trump despre Putin.Adauga un comentariu