National

ATAC armat in Serbia. Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar: 5 morti si aproximativ 20 raniti

Publicat: 02 iul. 2016
1

Un barbat a deschis focul cu o mitraliera intr-un bar din Zitiste, oras situat la circa 80 de kilometri la nord de Belgrad, ucigand cinci persoane si ranind alte 20, informeaza agentiile de presa DPA si AFP.

Barbatul de 38 de ani a intrat in bar la scurt timp dupa miezul noptii, si-a impuscat sotia si a continuat sa traga in patronii barului si in persoanele prezente, a relatat televiziunea sarba RTS, citand un comunicat al politiei.

„Pur si simplu a scos arma si a inceput sa traga, intai in aer, apoi in oameni”, a declarat Svetozar Manojlovic, martor la intregul incident.

„La inceput se auzea de parca erau artificii. Apoi am vazut un baiat care statea langa mina cum a cazut la pamant, apoi alte persoane au fost doborate. Era un haos total”, a mai mentionat tanarul.

Fortele de ordine investigheaza in continuare cazul, dar pare ca la baza acestui atac s-ar afla probleme de ordin marital.

Barbatul a folosit o mitraliera pe care o detinea in mod ilegal, a precizat politia.

Sapte dintre persoanele ranite – cel putin trei dintre care erau minore – se afla „in stare foarte grava”, se mai spune in comunicatul politiei.
Adauga un comentariu