National

Astazi va fi semnat protocolul pentru construirea moscheii din Bucuresti

Publicat: 28 iul. 2015
1

Astazi, 28 iulie, la Bucuresti va fi semnat protocolul dintre Muftiatul Cultului Musulman din Romania si Secretariatul de Stat pentru Culte, pentru construirea moscheii din Capitala. Victor Opaschi, secretarul de stat pentru Culte, anunta pe 14 iulie ca documentul va di parafat in maximum doua saptamani, precizand ca aprobarea construirii acestei moshcei este o „datorie istorica”. 

Vezi si Crestinii ies in strada. Nu vor moschee la Bucuresti 
Comentarii
  • SA VINA STATUL ISLAMIC SA VA TAIE CAPURILE,POPOR DE TIMPITI. VA DA PE MANA CRIMINALILOR ACEST PLAGIATOR,MAFIOTUL CIT A CISTIGAT DIN ACEST PROIECT. A DAT EXPLICATII LA TV.CE INSEAMNA ISLAM SI MUSULMANI. DOCUMENTATI-VA CA ACEST EXCROC DUCE DE NAS PE TOTI ROMANII. CE FACE BISERICA,ISI VINDE POPORUL PENTRU O BISERICA IN ISTAMBUL . POPI,NU VA MAI AJUNG BANII ,DANIEL UNDE ESTE? PONTA S-A ASIGURAT PE TOATA VIATA IMPREUNA CU FAMILIA CU ACESTA INTELEGERE DE A NE DA PE MANA MUSULMANILOR,ISLAMICILOR… CRED CA NU EXISTA IN LUMEA ASTA POPOR MAI LIPSIT DE INFORMATIE SA NU ZIC TIMPITI.OARE NUMAI LA CRISMA STIM SA STAM CU TUICA IN FATA SI CU TIGARA. TREZITI-VA ROMANII,ALTII AR FI STAT NUMAI IN STRADA SA DEMONSTREZE IMPOTRIVA UNUI ASTFEL DE PROIECT,DAT SUNTEM PROSTOI DE TOT,NE DUCE DE NAS UN ***** CA PONTA.

  • ponta a copiat si la istori ,nu stie ca neamul rominesc a fugit sute de ani si sa luptat au murit sute de mii de oameni condusi de stefan de mircea de m. viteazul de tepes si altii . daca ar veni tepes acum primul pe lista ar fi acest plagiator – hot cu o teapa dint-un brad de o suta de ani . politicienii nostri ne vind pe citiva euroi si noi stam ca mielul la taiere . suntem un popor mare cit un sul de hirtie … igienica folosit de politicienii nostri nesimtiti

Adauga un comentariu