Eveniment-Social

Astazi se impart banii judetului

Publicat: 10 feb. 2011
1

Consilierii judeteni se vor reuni astazi intr-o noua sedinta ordinara pentru a dezbate mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi. Cel mai important proiect de hotarare este cel referitor la aprobarea bugetului pe anul in curs. Bugetul CJ a fost stabilit pentru 2011 la aproximativ 700 milioane lei noi. Cei mai multi bani vor fi directionati catre cele sase unitati medicale aflate in subordinea Consiliului Judetean, dar si catre Directia de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului.
Consilierii judeteni vor mai dezbate un proiect ce vizeaza atribuirea unui spatiu pentru filiala ieseana a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR). Organizatia a depus pentru a treia oara o cerere de atribuire a unui spatiu, plenul CJ respingand solicitarea in ultimele sedinte.
Un alt proiect aflat pe ordinea de zi priveste alocarea unui milion de lei pentru functionarea celor opt centre de zi din judet. Centrele din Andrieseni, Ciurea, Cotnari, Helesteni, Lungani, Scobinti, Tomesti si Voinesti vor beneficia de 590 mii lei din bugetul CJ, cealalta jumatate din suma urmand a fi alocata de autoritatile locale.
Pe ordinea de zi se va afla si proiectul privind modificarea denumirii Scolii de Arte Iasi în Scoala Populara de Arte „Titel Popovici” Iasi. „Atribuirea noii denumiri se solicita in memoria renumitului compozitor iesean Titel Popovici, profesor la catedra de muzica usoara si jazz. Astfel, se doreste omagierea numelui personalitatii reprezentative in domeniul muzicii usoare si jazzului”, se arata in nota de fundamentare a proiectului.
Comentarii
  • Parvenitul de Nichifor vrea spatiu pentru ticalosii tradatori! Foarte bine! Sa si-l traga la Apele Romane de pe Vascauteanu, acolo unde a fost
    plantat dupa un foarte riguros exament profesional de sforar(textilist)
    P.S. Va rog nu stergeti comentariul cum a-ti mai facut-o in ziua in care a-ti publicat instalarea pe post a lui Cristian Nechifor.

Adauga un comentariu