Eveniment-Social

Astazi se decide soarta contractului lui Relu Fenechiu cu municipalitatea

Publicat: 28 ian. 2013
1
Proiectul de reabilitare a strazii, soselei, pasarelei Nicolina, dar si a liniilor de tramvai din CUG pana in Podu Ros va avea astazi de depasit o noua etapa. Desemnarea de catre municipalitate a firmei SC Conest SRL drept castigator al licitatiei a fost contestata de asocierea din care face parte si firma SC Fene Grup SA, detinuta de Relu Fenechiu, ministrul Transporturilor, dar si de asocierea condusa de SC Ted Construct SRL.
Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor a decis, in urma cu cateva zile, dispunerea reluarii procedurilor de analiza a ofertelor, municipalitatea urmand sa anunte din nou un castigator. Astfel, potrivit oficialilor locali, cel mai probabil la inceputul acestei saptamani, Relu Fenechiu va afla daca in 2013 isi va putea rotunji bugetul si cu banii care i-ar reveni din contractul cu municipalitatea.
„Potrivit deciziei CNSC, ar trebui sa transmitem un raspuns cu privire la desemnarea unui castigator in termen de 10 zile de la primirea dispozitiei de reanalizare a ofertelor. Luni, cel mai probabil, acest raspuns va fi formulat, dosarele cu ofertele fiind deja in analiza de cateva zile”, a precizat viceprimarul Mihai Chirica.
Ofertele depuse pentru reabilitarea strazii, soselei si pasarelei Nicolina, a caror valoare este exprimata fara TVA, sunt: Asocierea SC West Star SRL, SC Constructii Feroviare SA, SC T Bucuresti SA si SC Incom SA – 45.5 milioane de lei, Asocierea SC Ted Construct SRL, SC Star T&D SRL si SC Road Construction Department OTGM No.1 – 48.2 milioane de lei, SC CMC SRL – Carbunari Maramures – 48.8 milioane de lei,  Asocierea Martin Rose Romania SRL, SC Vega 93 SRL, Martin Rose GmbH&Co.KG si Fene Grup SA – 49,3 milioane de lei, Asocierea SC Conest SA, SC Viarom Construct SA, SC Mari Vila Com SRL, SC Vectra Service SRL – 50 milioane de lei, Asocierea SC Proms Concept Group SRL si SC Metabet CF SA Bucuresti – 62 milioane de lei, asta in conditiile in care estimarea initiala era de 65,2 milioane de lei, fara TVA.Comentarii
 • Fiti siguri ca Fenechiu va castiga ca de fiecare data, pentru ca este OBRAZNIC SI NESIMTIT, nu pentru ca firmele lui sunt bune.
  Asa ne trebuie. Suferim cu totii pentru cei care si-au pus stampila pentru o punga cu faina si una cu zahar.
  Nu stiu cine sau ce ne mai poate scapa de acest calvar (Fenechiu)!

 • Cine ne poate confirma daca hotelul Imperial de patru stele din incinta Palas langa Sala Sportirilor, este a lui Fenechiu sau el este doar constructorul?

 • ahah ,vine si randul lui cu un glont in ceafa ,num ai dureaza mult amprumuturile de la FMI ca nu mai avem ce vinde ,si cand nu se mai dau pensii si salarii????????????????????ce o sa fie??????????????????????????????????????????????????????????
  YvnN

 • aia e Apocalipsa,pentru ei bogatanii Romaniei,se stiu jigodiile care ne-au supt ani de zile si nu poate sa paraseasca tara totit in scurt timp.
  sa vedem pe unde scot camasa.????????????????????????????????

Adauga un comentariu