Local

Astazi demareaza a noua editie a campaniei umanitare „Prietenii lui Mos Craciun”

Publicat: 08 dec. 2013
1

@ Pentru al noualea an consecutiv, cotidianul BUNå ZIUA IASI, impreuna cu Fundatia Uniunea Nationala a Presei Locale (UNPL), va demara astazi a noua editie a campaniei „Prietenii lui Mos Craciun”

Cea mai mare campanie umanitara din judetul Iasi debuteaza astazi. Pentru al noualea an consecutiv, cotidianul BUNA ZIUA IASI, impreuna cu Fundatia Uniunea Nationala a Presei Locale (UNPL), va demara astazi a noua editie a campaniei „Prietenii lui Mos Craciun„.

Sunt oameni care nu au ce pune pe masa de Craciun, copii care nu mai spera ca Mos Craciun sa le aduca o jucarie, familii nevoiase pentru care dulciurile sunt un lux sau batrani care nu mai asteapta decat ca moartea sa-i ia cat mai repede din aceasta lume nedreapta. Acestia sunt oamenii carora li se adreseaza campania „Prietenii lui Mos Craciun” – o campanie din sufletul dumneavoastra pentru cei de langa noi, cu care viata nu a fost deloc darnica. Prietenii lui Mos Craciun pot fi atat persoane publice ale Iasului, politicieni, oameni de afaceri, reprezentanti ai mediului academic si ai societatii civile, cat si simpli oameni, interesati de soarta semenilor lor. In primii opt ani, mii de copii si familii nevoiase au primit un ajutor consistent cu ocazia sarbatorilor.

Ajunsa la a noua editie, campania „Prietenii lui Mos Craciun” a reusit in fiecare an sa adune peste o suta de persoane care au tinut sa puna umarul la bunastarea unor oameni necajiti. Timp de doua saptamani vom publica in paginile cotidianului BUNA ZIUA IASI numele prietenilor lui Mos Craciun, adica acei oameni care au inteles ca, indiferent de criza, din putinul lor pot oferi o raza de speranta si o clipa de fericire unor oameni care nu au avut norocul lor.
Adauga un comentariu