Magazin

Astazi, Buzdugan si Morar aduna cele mai multe saruturi la Iulius Mall

Publicat: 14 feb. 2013
1
De Ziua Indragostitilor, iesenii, si nu numai, sunt asteptati sa isi demonstreze dragostea in cadrul unui eveniment organizat, in premiera, la Iulius Mall: Reuniunea Saruturilor Simultane.
Evenimentul are loc astazi, 14 februarie 2013, de la ora 18:00, la primul etaj al Iulius Mall, in zona Cafe Blanc. Cei mai indragiti entertaineri ai momentului, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, se vor asigura ca momentul va fi unul memorabil. Pentru ca distractia sa fie completa, invitata speciala a serii este Ami, care aduce hit-ul „Trumpet Lights” la Iasi.
Premii, tombole, concursuri si alte evenimente speciale vor asigura distractia clientilor Iulius Mall, in asteptarea Valentine’s Day. Intre 8 si 13 februarie, cuplurile care doresc sa invete sau sa isi perfectioneze dansul in doi sunt invitate la cursurile gratuite organizate la Iulius Mall. Zilnic, in intervalul orar 18:00 – 20:00, in zona special amenajata langa libraria Carturesti, dansatori profesionisti ii vor initia pe clientii Iulius Mall in vals, tango, slow fox, quick step si alte ritmuri antrenante.
Cea mai romantica zi din an, petrecuta la Iulius Mall, va fi condimentata cu provocari amuzante. Pe 14 februarie, incepând cu ora 17:00, tinerii isi pot uni destinele prin casatorii pentru o zi, insa doar dupa ce trec impreuna de cinci pasi care sa demonstreze trainicia relatiei. Indragostitii vor fi fotografiati la „starea civila” si vor primi certificatul de casatorie, inscriptionat pe fotografia lor. De Valentine’s Day, de la ora 17:00, la primul etaj al mall-ului, va avea loc o competitie intre liceeni, cu provocari ce starnesc fluturi in stomac. Daniel Buzdugan si Mihai Morar ii vor sustine pe tinerii participanti, iar „Cel mai indragostit liceu” va fi premiat de Iulius Mall cu un voucher de cumparaturi, in valoare de 1.500 de lei, la Altex. Cei veniti sa isi sustina favoritii vor fi  rasplatiti cu premii surpriza.Adauga un comentariu