Local

Astazi, 3.000 de angajati sarbatoresc la Palas 5 ani de United Business Center

Publicat: 09 sept. 2015
1

@ United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iasi, aniverseaza cinci ani de la inaugurare, printr-un eveniment dedicat special celor 3.000 de persoane care lucreaza în cladirile de birouri
 
Joi, 10 septembrie, Palas sarbatoreste 5 ani de activitate a United Business Center (UBC), brandul asociat cladirilor office din ansamblul multifunctional din centrul orasului. Aniversarea este marcata printr-un concert la care invitati speciali sunt cei peste 3.000 de angajati ai companiilor prezente în cladirile de birouri. Evenimentul va avea loc în Parcul Palas, de la ora 19:30, când vor urca pe scena doua trupe alese în urma unui sondaj realizat în rândul acestora: Les Elephants Bizarres si Moonlight Breakfast.

Prima cladire de birouri sub brandul UBC a fost deschisa în ansamblul Palas în septembrie 2010. În cei cinci ani de activitate, UBC a devenit centrul de business al Iasului, ajungând la patru cladiri office clasa A, cu 38.000 mp, iar alte doua imobile se afla în constructie. UBC reprezinta locul unde lucreaza peste 3.000 de persoane, în cadrul a circa 40 de companii nationale si multinationale.

Planurile de extindere a United Business Center

Printre chiriasii care au ales spatiile office de la Palas se numara nume importante din domenii precum IT & Outsourcing, servicii bancare, consultanta financiara si servicii medicale. „Planurile de consolidare a brandului UBC continua, prin cele doua cladiri de birouri aflate în amenajare în ansamblul Palas. UBC 5 va avea o suprafata închiriabila de 15.000 mp si va fi finalizata la sfârsitul acestui an, iar UBC 6, de 9.000 mp, va fi inaugurata la începutul lui 2016. În cele doua imobile office clasa A vor lucra alte aproximativ 3.000 de persoane”, au precizat oficialii Iulius Group.

Brandul UBC este prezent si la Cluj-Napoca, prin doua cladiri de aproximativ 17.500 mp, situate în imediata proximitate a Iulius Mall Cluj. „Experienta în dezvoltarea si operarea spatiilor office va fi implementata si la Timisoara, unde grupul Iulius va impune noi standarde pe piata din România, prin cei 131.000 mp pe care îi va realiza în ansamblul urbanistic multifunctional Openville. În total, vor fi construite sapte imobile, printre care si cea mai înalta cladire din România, cu 155 m înaltime si 27 de etaje. Lucrarile de constructie vor începe în aceasta toamna.
Adauga un comentariu