Eveniment-Social

Asfalt turnat peste zapada, la Valea Lupului – FOTO, VIDEO

Publicat: 12 dec. 2013

@ Primarul se jura ca noaptea era de fapt amiaza, iar afara nu ningea

Bataie de joc la o lucrare de asfaltare, dupa ce prima zi de iarna i-a prins pe nepregatite pe constructorii primariei din Valea Lupului. Miercuri noaptea, in jurul orei 21.00, operatiunile de asfaltare erau in toi la Valea Lupului, desi afara ningea. Muncitorii contractati de primarie pentru a asfalta strada 1 Decembrie nu s-au sinchisit de vremea de afara si au turnat cateva sute de metri de asfalt chiar in zapada. Desi initial au incercat sa se scuze, sefii echipei de muncitori s-au dat de gol. Astfel, daca initial sustineau ca nu se asfalteaza, ci doar se „scapa” de materialele ramase in surplus, drumarii au admis ca au asfaltat si in conditii neconforme. „Este niste material ramas de la capacele de canal, pe care le-am ridicat azi si pe care nu-l puteam lasa sa se intareasca in masina, ca sa-l spargem cu picamerele. Ce este drept, am prins vreo 200 de metri pe zapada, dar nu putem controla vremea. Cei avizati, inginerii, stiu ca asfaltul nu face priza la primul strat. Al doilea trebuie turnat pe uscat”, a declarat seful echipei de muncitori de la Moldoconstruct. Intrebat despre asfaltarile pe zapada, Dumitru Mihailiuc, primarul din Valea Lupului, a luat apararea muncitorilor, contrazicand chiar si filmarea realizata de reporterii BUNA ZIUA IASI. „Nu cred ca lucrau la ora 21.00 pentru ca ei terminasera treaba la ora 16.00 pe santier. Poate faceau ceva la capacele de canalizare. Nu stiu sa fi asfaltat si nu cred ca erau acolo asa de tarziu”, a declarat Dumitru Mihailiuc.
Comentarii
 • Nu stiu care este realitatea, stiu insa ca m-am bucurat enorm, eu si masina mea:), sa coboram pe asfalt.Si ca asteptam cu nerabdare finalizarea acestor lucrari si extinderea lor, de ce nu?, in intreaga localitate.

  • Ai multa dreptate…o sa ai placerea sa te mai bucuri enorm de cateva ori coborand cu masina ta…mai mult de atat nu o sa tina 😀

  • ce vrei de la unul care a fost aproape o viata pupincuristul canaliei de la fortus,chisca.cu asemenea oameni vrem noi sa intram in europa.niste analfabeti,niste nulitati-si la propriu si in ale meseriei-ocupa posturi de mare responsabilitate fata de cei pe care-i reprezinta.asa cat de profesionista fost la fortus este si acum la primarie.si tot la fel ca la fortus cand ii mintea pe salariti cat de bine ii reprezinta in fata canaliei de chisca, tot asa ii minte pe cetatenii care din impozitele pe care le platesc ii platesc salariul.vedeti sa-i faceti loc la primarie si neveste-si,o alta mare specialista la fortus si careia ii curg rauri de transpiratie de pe urma muncii si a efortului.

 • De cind este comuna nu a avut 1 metru de drum asfaltat , acum a inceput sa se cunoasca -peste 2 km de asfalt, trotuare,Primarul trebuie sa fie sustinut ca face lucruri bune.Exista f. multa invidie si dusmanie.

 • Bucurati-va voi de „marile” realizari ale primarului …. cat or tine …. macar pana la primavara …. ati vazut ca pe urcarea de la Impuls leasing au inceput deja sa apara gropile, chiar daca acolo asfaltul n-a fost turnat pe zapada ….. chiar credeti ca ISC-ul n-are ce face cand opreste lucrarile de asfalatare la temperaturi de sub 10 grade? Astia-s bani aruncati aiurea …. ce era daca asteptau pana la primavara sa toarne asfalt?

  • ACOLO ASFALTUL ESTE TURNAT DE PATRONUL CU BLOCURILE DE PE DEAL CU BANII LUI. NU A VRUT SA CONSOLIDEZE DRUMUL SI A PREFERAT SA TOARNE PESTE DRUMUL EXISTENT ASUMINDU-SI TOATE DEFECTELE CE VOR APAREA ULTERIOR!

 • de ce nu veniti sa vedeti pe unde ies masinile de pe aceste stazi asfaltate la DN ?Sa vedeti cum incurca traficul dimineata pt ca nu se mai poate iesi din cauza despartitoarelor ???? Idei geniale,bataie de joc !!!

 • Ati fost sa vedeti strada de la scoala ?! Asa se fac strazile, cu jumatate si chiar un metru inaltime, fata de casele care sint facute de peste 45 de ani ?! Stiti care a fost raspunsul asa zisului inginer proiectant ? Ca lumea trebuia sa gindeasca si sa faca locuintele la nivelul strazii… Dar de cind se fac casele la nivelul strazii (asta dupa 45 de ani de la constructie) si nu strazile la nivelul intrarilor in locuinte… Rusine domnule primar, dar de fapt pot spune domnule *****. Nu sint unul dintre persoanele care l-au votat, dar cum tiganul nu are obraz, nu putem pretinde prea multe. Desi, spuneti ca banii nu sint de la UE sint totusi bani platiti de cetatenii, care au platit taxele pentru case, teren si probabil si banii platiti pentru asigurarea caselor.

Adauga un comentariu