National

Asasinul lui Ioan Luchian Mihalea, MINCIUNI HALUCINANTE pentru a scapa de inchisoare

Publicat: 22 feb. 2015
1

Criminalul care l-a omorat pe compozitorul Ioan Luchian Mihalea a fost eliberat din inchisoare dupa ce a mintit! El le-a spus judecatorilor ca cel de-al doilea criminal, complicele sau, a fost eliberat deja din inchisoare. In plus, a mintit ca pe perioada celor 21 de ani cat a stat in puscarie, nu a primit nicio sanctiune.

Citeste si:Cel mai periculos asasin din 2014 asteapta cu emotie verdictul

Unul dintre asasinii lui Ioan Luchian Mihalea este de miercuri, 18 februarie, un om liber. La 22 de ani de la crima care a ingrozit Romania, ucigasul a fost eliberat conditionat. El le-a povestit judecatorilor ca a facut mai multe activitati in inchisoare, pentru a iesi mai repede de dupa gratii.

Citeste si:

De asemenea, avocatul lui Nelu Florian Gavril a incercat sa-i convinga pe judecatori sa-i elibereze clientul pentru ca celalalt inculpat din dosar a fost eliberat. Acest lucru nu este adevarat pentru ca Ionel Paun este in continuare dupa gratii. Aparatorul lui Gavril a spus ca este inuman ca cei doi sa primeasca un tratament diferit si trebuie si el lasat in libertate. Potrivit Romania TV, acelasi avocat a  sustinut in fata magistratilor ca Nelu Florian Gavril nu a primit nicio sanctiune. Judecatorii l-au contrazis si i-au amintit ca a primit o sanctiune in 1996.
Comentarii
  • Sfanta era pedeapsa cu moartea! Unde a disparut? Un animal este in libertate in timp ce un om valoros e oale si ulcele. Pfui!!! halal democratie!

Adauga un comentariu