International

Asa ceva nu s-a mai auzit! Un vultur, arestat pentru spionaj

Publicat: 27 ian. 2016
1

O pasare care a zburat dintr-o rezervatie naturala israeliana in Liban a fost prins de localnici, dupa ce au observat un transmitator. Vulturul a fost retinut pentru spionaj, a precizat autoritatea israeliana pentru rezervatii naturale. Pasarea a fost prinsa de localnicii orasului libanez Bint Jbeil. „Mai multe fotografii arata vulturul legat cu franghie de persoane care sustin ca pasarea este suspectata de spionaj pentru Israel, din cauza transmitatorului pe care il avea atasat”, au precizat israelienii.

Vezi si Turist american arestat in Coreea de Nord. Vezi motivul

„In secolul 21, ne asteptam de la oameni sa inteleaga ca animalele salbatice nu vor sa faca rau. Speram ca libanezii il vor elibera”, se mentioneaza in comunicatul autoritatii israeliene. Pasarea a fost eliberata la scurt timp dupa ce transmitatorul a fost cercetat. Teoriile conspiratiei sunt foarte raspandite in Orientul Mijlociu. Anul trecut, Hamas a anuntat ca a capturat un delfin pe coasta Marii Mediterane, care avea asupra sa o camera video, fiind intr-o misiune de spionaj pentru Israel. In 2011, presa saudita a anuntat capturarea unui vultur cu transmitator GPS si un inel de identificare apartinand Universitatii din Tel Aviv. Si acel vultur a fost retinut pentru spionaj.
Comentarii
  • De citi ani nu mai e MARELE ziar de Iasi „liderul presei iesene”? Cu oameni care se balacaresc,gen „gin”,o sa ajunga „super lider”. Ori esti ziarist,ori esti marlanist ? Succes „lider” autointitulat ! Rog BZI daca incalc anumite reguli sa „taie” aceasta interventie . Imi cer scuze de la BZI !

Adauga un comentariu