Mozaic muzical

Asa arata astazi vedeta! A ajuns sa cerseasca pe strazi, in depresie,dupa ce a fost exploatata de proxeneti.

Publicat: 04 oct. 2019

Dansatoarei lui Jennifer Lopez cerseste. Aceasta se afla intr-o perioada neagra. Cum a ajuns, de pe scena, de langa Jennifer Lopez, sa cerseasca pe strazi? Povestea sa pare un scenariu de film.

Dansatoarei lui Jennifer Lopez cerseste

Suzy Perez, fosta dansatoarea a lui Jennifer Lopez care a ajuns sa cerseasca pe strazi. Suzy Perez era cu adevarat un sex simbol.

Toti barbatii intorceau capul dupa ea in momentul in care o vedeau pe scena, exceland in dans, lucru pe care l-a sesizat Lopez, care a si ales-o in trupa sa de balet. Din pacate, frumoasa bruneta este azi de nerecunoscut, are parul tuns scurt, haine murdare, este neingrijita si cerseste pe strazi pentru a mai putea supravietui inca o zi.

Fost model international, de pe scena la mila oamenilor. Bruneta a fost mintita ca semneaza cu o agentie din Italia, dar totul s-a dovedit a fi o inselatorie. Aceasta a fost exploatata sexual, moment in care viata sa a luat o turnura la care nu s-ar fi gandit vreodata.

„Am luat bataie sora cu moartea, am ramas invalida si am pierdut trei locuri de munca. Cand am pierdut-o pe mama, m-am pierdut si pe mine. M-au batut cinci barbati deodata si m-au aruncat pana unde au putut”, a spus Suzy Perez.




Adauga un comentariu