International

Ariel Castro, „tortionarul din Cleveland”, a fost gasit mort in celula

Publicat: 04 sept. 2013
1

Ariel Castro, condamnat la inchisoare pe viata pentru ca a sechestrat si violat timp de un deceniu trei femei, a fost gasit mort in celula sa, a anuntat miercuri presa americana, citata de AFP.

Supranumit „tortionarul din Cleveland„, Ariel Castro a fost condamnat la 1 august la inchisoare pe viata. El a fost arestat la inceputul lui mai, dupa ce una dintre victimele sale a reusit sa fuga din casa din Cleveland unde acest fost sofer de autobuz le tinea inchise pe cele trei femei, potrivit Mediafax.

Ariel Castro a fost gasit spanzurat in celula sa, marti seara, potrivit serviciului penitenciar din Ohio, citat de postul de televiziune KTLA din Los Angeles.

In timpul procesului, Ariel Castro, de origine portoricana, a incercat sa pledeze ca nu este un „monstru”. Judecatorul Michel Russo a promis ca acesta nu va iesi niciodata din inchisoare, condamnandu-l la inchisoare pe viata.

Michelle Knight, in varsta de 32 de ani, Amanda Berry, 27 de ani, si Gina DeJesus, 23 de ani, au fost rapite intre 2002 si 2004, in timp ce aveau 20, 16 si, respectiv, 14 ani. In timpul captivitatii, ele au fost batute si violate in numeroase randuri. Amanda Berry are, de asemenea, o fetita, Jocelyn, in varsta de sase ani la momentul eliberarii lor. Analizele ADN au confirmat ca Ariel Castro este tatal ei.
Adauga un comentariu