National

Ar putea fi ea SALVATOAREA sportului din Romania? Candidat SURPRIZA la Comitetul Olimpic si Sportiv Roman!

Publicat: 17 oct. 2016
1
Abordarea campioanei mondiale si olimpice este fundamentata pe un model piramidal, format din patru nivele: (1) dezvoltarea infrastructurii sportive, care stimuleaza practicarea sportului la nivel de masa, (2) cresterea interesului fata de sportul de masa, sustinand o cultura a sportului si generand o baza de selectie, (3) incurajarea sportivilor catre inalta performanta si, in cele din urma, (4) cultivarea excelentei in sport, unul dintre rolurile esentiale ale COSR.

Citeste si: Logo-ului orasului gazda Bucuresti, pentru turneul final al EURO 2020, a fost lansat la Arena Nationala

Sportul romanesc merita toata dedicarea mea si mi-am propus sa aduc o schimbare in bine tuturor sporturilor din Romania, a fiecarui sportiv si antrenor in parte. Sportul trebuie sa devina prioritate nationala, alaturi de educatie si sanatate. Sustin includerea lui in proiectul de tara”, potrivit Gabrielei Szabo.

Citeste si: TRAGEDIE IN SPORT! A murit inaintea unui meci

Gabriela Szabo si-a depus candidatura pentru presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) in data de 14 octombrie. In cursa pentru presedintia COSR s-a mai inscris si fostul campion olimpic la sabie Mihai Covaliu, presedintele Federatiei Romane de Scrima. Campioana mondiala si olimpica si-a dobandit recunoasterea si aprecierea de-a lungul timpului prin performanta si contactele internationale alimentate cu profesionalism, dar si a experientei manageriale dobandite pana in prezent, ca vicepresedinte la Federatia Romana de Atletism si inclusiv in functia de Ministru al Tineretului si Sportului. Fosta campioana mondiala lucreaza, in prezent, tot intr-o functie manageriala, pentru cea mai mare companie de resurse umane la nivel national si international.Adauga un comentariu