Local

ApaVital Iasi promoveaza „Apa fara Plastic” – FOTO

Publicat: 16 iun. 2014

ApaVital a prezentat la ultima editie Expo Apa din cadrul Forumului Regional al Apei Dunarea – Europa de Est, proiectul „Apa fara Plastic„. Desfasurat la Palatul Parlamentului din Bucuresti în perioada 16-18 iunie, iesenii au prezentat in cadrul evenimentului importanta consumului apei potabile din sistemele de alimentare cu apa publice, de la robinetul consumatorului, în detrimentul celei îmbuteliate la PET, generatoare de deseuri.

„Profesionistii apei au ocazia de a-si face cunoscute atât realizarile de peste an, cât si perspectivele de dezvoltare a societatilor pe care le reprezinta, a afla solutii inovative de ultima ora, pentru cele mai diverse domenii profesionale din sectorul alimentarii cu apa si de canalizare-epurare. În cei 1600 mp de expozitie si 85 de standuri de firme, vizitatorii regasesc o gama larga de solutii specifice, de la cele mai diverse tipuri de servicii la noi sisteme informatice profesionale pentru cresterea eficientei culegerii, monitorizarii si prelucrarii a numeroase tipuri de date”, precizeaza Razvan Manolache, sef Birou Relatii Publice ApaVital.

La deschiderea oficiala a Expo Apa au participat Attila Korodi, ministrul Mediului, Doina Pana, ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, si Doru Ciocan, presedintele ANRSC.

Citeste si: Incep asfaltarile in zona Vale. EkySam este firma care a castigat lucrarile

Citeste si: Atentie! Astazi se intrerupe apa potabila in mai multe zone din Iasi
Adauga un comentariu