Economic Local

Apavital cumpara solutii pentru tratarea apei potabile. Contractul de aproape 200.000 euro este vanat de milionarul Stefan Vuza

Publicat: 22 ian. 2019
1

Recent, Apavital SA, a demarat o licitatie privind achizitionarea unor solutii necesare pentru tratarea apei potabile. Procedura are o prevedere bugetara de 1.039.660 lei, fara TVA, aproape 200.000 euro. Printre produsele solicitate se numara clorura ferica, policlorura de aluminiu, sulfat de aluminiu sau clorit de sodiu.

Citeste si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

La procedura au participat urmatoarele societati comerciale: Blue Neon SRL, Dafcochim Distribution SRL si Kemcristal SRL. La procedura s-a mai inscris Chimcomplex SA Borzesti, societate controlata de afaceristul Steafan Vuza, cel care detine si societatea Iasitex. In ultimul timp, Vuza a fost implicat in mai multe scandaluri legate de vanzarea fabricii de la Iasi. Prin aceeasi societate a particpat si la o licitatie organizata de Salubris SA, privind furnizarea de antiderapant.

Totodata, recent, Apavital SA a organizat alta licitatie privind achizitionarea mai multor echipamente necesare pentru tratarea apei potabile. Prevederea bugetara a fost stabilita la nivelul sumei de 63.680 lei, fara TVA. La procedura s-au prezentat trei societati: Envirotronic SRL, Aquator SRL si Nitech SRL. Vor fi achizitionate echipamente constand in: Clorimetru – 11 bucati, kit pentru determinarea clorului liber – 30 bucati, unitatea de transfer date – 5 bucati.

 

 

 
Adauga un comentariu