Eveniment-Social

ApaVital continua cu debransarile la scarile de bloc. Oamenii spun ca nu reusesc sa se inteleaga cu vecinii

Publicat: 17 sept. 2015
1

Situatia tensionata pe problema apei la Pascani continua. Angajatii ApaVital au mai debransat o serie de blocuri din municipiu, datorita faptului ca nu au reusit sa incheie contract cu furnizorul de apa si canalizare, astfel ca cetatenii sunt revoltati. Oamenii spun ca vor sa-si puna instalatie proprie pentru a se incheia contracte individuale cu fiecare familie in parte, dar nu toti de pe scara sunt de acord. Mai mult, nici sa se constituie in asociatii de proprietari nu reusesc, tot din cauza unor vecini anevoiosi. Ghelbere Romica din Pascani, strada 22 Decembrie, Bloc B29, a transmis primarului ca ApaVital a sistat furnizarea de apa in blocul unde locuieste din cauza faptului ca nimeni nu se angajeaza sa semneze contractul.

„In scara sunt patru vecini care nu sunt de acord cu ApaVital. Eu nu pot sa stau fara apa. Cum sa-i fortam?”, s-a intrebat persoana in cauza. „Sunt mai multe cazuri asemanatoare. Dar trebuie ca pana la urma sa se gaseasca intelegere intre locatari si sa semneze contractul. Primaria nu poate interveni in astfel de conflicte”, a precizat primarul Dumitru Pantazi.

Mai mult, pascaneanca a transmis ca reprezentantii ApaVital ar fi solicitat plata sumei integrale de apa consumata. Acest aspect a fost contrazis de edilul sef. Primarul a discutat cu cei de la societatea de apa, iar acestia au transmis ca plata este esalonata, nu integrala cum sustine persoana in cauza. De precizat faptul ca, recent a fost sistata apa rece si de la blocul C4, de pe strada Izvoarelor. Si aici vecinii nu reusesc sa ajunga la o intelegere intre ei.
Adauga un comentariu