Local

Apartament din Cantemir, mistuit de un incendiu violent – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 iul. 2011

Un incendiu violent a izbucnit ieri la un apartament de la etajul patru al unui bloc situat in zona bulevardului Cantemir. Focul a pornit de la o candela uitata aprinsa in bucatarie. Rudele proprietarului au anuntat imediat pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi. In doar cateva minute, flacarile au fost lichidate. Din fericire, nu au fost victime, incendiul provocand doar pagube materiale. „Detasamentul nostru a intervenit in zona Cantemir pentru a stinge un incendiu izbucnit in bucataria unui apartament. Se pare ca flacarile au izbucnit de la o candela uitata aprinsa si care a ramas nesupravegheata. In incendiu au ars un dulap din lemn, materialele din plastic de la centrala electrica si s-au degradat masina de spalat, aragazul si tencuiala pe o suprafata de 65 de metri patrati”, a spus dispecerul de serviciu din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.
Comentarii
  • „materialele din plastic de la centrala electrica” … bravo ma ….las’o ba ca merge asa ce mai conteaza daca e electrica sau termica … omu` producea curent si il baga in calorifere …tare boi mai sunteti

  • Vezi in dictionar verbul „a mistui”. Mi se pare ca inseamna cu totul altceva decat ceea ce s-a intamplat in apartamentul respectiv.Mai…unde ati facut studiile (care or fi acelea)?

Adauga un comentariu