Local

Aparitie misterioasa de Sfantul Gheorghe, la poarta lui Nichita! Sa se fi terminat blestemele pentru edil? FOTO

Publicat: 25 apr. 2016

@ De ziua onomastica a fostului primar Gheorghe Nichita, la vila sa din Copou si-au facut aparitia mai multi „parteneri” @ De cand este certat cu legea, fostul primar s-a trezit cu surprize in poarta, chiar daca nimeni nu credea ca s-ar putea intampla asa ceva @ Nimeni din conducerea orasului nu si-a facut curaj sa-i bata in poarta

Ei bine, Iasul a fost condus ani buni sau rai de catre Gheorghe Nichita, iar dupa cum bine stiti, in sambata care tocmai a trecut a fost sarbatorit Sfantul Gheorghe si totodata ziua onomastica a fostului primar. In acest an, linistea din Copou nu a mai fost perturbata de zeci de apropiati, colegi, parteneri de afaceri sau viitori parteneri care sa incheie afaceri barosane cu fostul edil. Iata ca, lovitura incasata direct de la soarta prin intermediul Adinei Samson i-a imprastiat prietenii lui Nichita, iar daca in alti ani somptuoasa vila din dealul Copoului era neincapatoare, anul acesta i-au trecut pragul fostului primar o mana de oameni. Ce-i drept, in jurul zilei onomastice a lui Nichita s-au conturat zeci de povestioare, unele mai adevarate, altele nu, insa nimeni nu poate uita petrecerile care incepeau de seara si se terminau in zori.

De Sfantul Gheorghe, Nichita nu a facut prezenta nici macar la Bolta Rece, nu ca nu i-ar fi facut placere, insa legea nu-i permite, dupa cum stiti, sa depaseasca gardul ce-i delimiteaza proprietatea. In alti ani, primarul dadea comenzi de torturi si prajituri scumpe, apela la marii bucatari din Iasi pentru gustari exotice si isi instruia bucatareasa cum sa serveasca delicat musafirii. Chiar daca se spune ca nicio zi onomastica nu va fi la fel, in cazul primarului aceasta zicala a fost intr-adevar intarita.

Cine a trecut pragul fostului primar?

Cu toate ca prietenii lui Nichita s-au evaporat parca, totusi cativa nu au putut sa treaca peste sarbatoare si l-au vizitat pentru a-i ura la multi ani. Printre ce-i care i-au batut la usa se numara Ionel Popa, un fost arbitru pe care Nichita l-a angajat la primarie in urma cu cativa ani si Cristi Dascaleanu, un afacerist local. Acestia nu au venit cu mana goala, insa nici nu i-au adus cadouri ca alta data. Este drept ca, puterile fostului primar au cam apus si nimeni nu-si mai bate capul sa-l stimuleze in vreun fel, o urare calduroasa si un zambet pare sa fi fost de ajuns.

Pe langa acesti cunoscuti de-ai fostului edil, cu mici atentii au venit rude, insa si acestea mai putine ca in alti ani. Probabil, Gheorghe Nichita nu a fost felicitat de catre Adina Samson, cu toate ca o vizita acasa la primar ar fi fost de-a dreptul senzationala. Iata cum, de la un an la altul, o persoana care odinioara conducea tot Iasul a ajuns sa fie uitata de catre toti, sau mai bine spus evitata. Este lesne de inteles de ce, anul acesta, la Nichita nu au mai venit directori de pe la diferite institutii si nici colegi de partid.
Comentarii
Adauga un comentariu