National

Anuntul lui Crin Antonescu privind candidatura la alegerile parlamentare

Publicat: 10 aug. 2016
1

Fostul sef al Partidului National Liberal, Crin Antonescu a declarat in direct ca multe lucruri importante se pot intampla in perioada imediat urmatoare.

Acesta a conformat faptul ca liderii PNL il vor reintors in politica, dar acesta nu le da nicio sansa.

„Nu ma intereseaza un nou mandat de parlamentar. Nu mai vreau sa candidez si sa mai intru in viata politica. Sunteti exasperati ca unii politicieni nu vor sa se retraga. Cand unul dintre ei vrea sa iasa din viata politica, va intrebati ca de ce pleaca. Domnul Atanasiu spune corect ce spune. Anumiti colegi m-au sustinut sa continuu, dar decizia mea e categorica si ferma. Se mentine si va fi aplicata.

Colegii mei, extrem de prietenosi mi-au garantat sustinerea pentru continuarea activitatii politice, dar nu imi cer sfaturi. Eu nu am conformatia unui sfatuitor. Eu am actionat cand am fost om politic, dar nu am pretentia si dorinta de a fi sfatuitor. O uzura exista. Simt eu nevoia de ceva nou. Nu am spus ca decizia mea a fost luata de ceva public. De doi ani de zile am primit indemnuri sa ma intorc. Sunt magulit si incantat.”, a spus Antonescu.
Adauga un comentariu