Magazin

Anuntul care face inconjurul lumii! Sosia Angelinei Jolie a fost ucisa de Statul Islamic

Publicat: 08 sept. 2016
1

Sosia Angelinei Jolie a fost ucisa de jihadistii din Statul Islamic. Este vorba despre o femeie kurda, care se lupta cu teroristii de mai bine de doua ani. Asia Ramazan Antar, numita si “Angelina Jolie kurda”, facea parte din Unitatea de protectie a femeilor , un grup de femei kurde care lupta impotriva Statului Islamic, in apropiere de granitaSiriei cu Turcia

Bruneta de 22 de ani, considerata sosia Angelinei Jolie, a fost ucisa intr-o confruntare ce a avut loc in nordul tarii. Moartea ei nu a fost insa confirmata oficial de gruparea ei militara, scriu cei de la The Independent. 

Asia Ramadan Antar facea parte din Unitatea de protectie a femeilor, o formatiune militare din cadrul Unitatii de protectie a poporului kurd (YPG), alcatuita insa numai din femei. Aproximativ 7.000 – 10.000 de femei lupta impotriva jihadistilor din Statul Islamic, la granita Siriei cu Turcia.

Tanara s-a alaturat grupului in urma cu doi ani, pe cand avea doar 18 ani. De atunci, “Angelina Jolie kurda” a luat parte la mai multe batalii impotriva gruparii militare. 
Adauga un comentariu