National

Anunt de ULTIMA ORA. Gabriel Oprea demisioneaza din UNPR si se retrage din viata politica

Publicat: 01 iul. 2016
1
Presedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat astazi pe pagina de Facebook ca isi da demisia din partid si ca va activa ca senator independent pana la finalul acestui mandat, dupa care se va retrage din politica.
„In politica este important sa ramai fidel propriilor principii. Pe aceasta idee s-a bazat aparitia UNPR pe scena politica. Timp de aproape 6 ani am condus UNPR respectand aceste principii. La Putere sau in Opozitie, am facut ceea ce a fost bine pentru Romania si nu ceea ce a fost util pentru mine sau pentru partid. UNPR a sprijinit Romania in ultimii 6 ani si a asigurat stabilitate politica, intr-o perioada economica grea la nivel mondial. UNPR a sustinut guverne fara sa negocieze avantaje si privilegii. Singurele conditii pe care le-am pus partenerilor nostri au fost legate de protejarea drepturilor cetatenilor romani si in special ale militarilor si de tratarea cu responsabilitate a tuturor aspectelor ce tin de Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala. Pentru a respinge toate scenariile ireale care se fac in legatura cu activitatea mea politica, va anunt ca am decis ca drumul meu sa se desparta de cel al UNPR si sa devin senator independent. Am decis, de asemenea, ca la finalul acestui mandat al Parlamentului sa ma retrag din politica”, a scris Gabriel Oprea pe contul sau de Facebook.

 
Comentarii
  • gheneralu ismana facut la apelu bocancilor din sluga dupa ce si-a tras miliarde de euro de pe spatele naivilor de romani acum il apuca spovedania …

Adauga un comentariu