Magazin

Anunt BOMBA in showbiz: „Ne-am casatorit”

Publicat: 01 feb. 2015
1

Octavia Geamanu, prezentatoarea Observatorului Special, de la Antena 1, s-a facut fata de casa! Stirista s-a casatorit cu Marian Ionescu, de la Directia 5, iar vestea neasteptata a facut-o publica duminica.

Vedeta Antenei 1 si-a legat destinul cu cel al cantaretului Marian Ionescu, membru al trupei Directia 5. Desi in primavara anului trecut s-au despartit si amandoi au ales sa mearga pe drumuri separate, iata ca lucrurile s-au indreptat catre o alta directie. La numai cateva luni de la separarea care a facut valva in presa, Octavia a facut surprinzatorul anunt: s-a casatorit.

„Ne-am casatorit. Ieri. Extravagant, ca aproape tot ce inseamna rock. Weekendul de miere:) il petrecem in turneu. Sa fiti fericiti si sa aveti norocul de a fi alaturi de oamenii pe care ii iubiti”, a scris Octavia Geamanu pe Facebook.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu sunt impreuna de mai multi ani, iar relatia lor a cunoscut de-a lungul timpului mai multe urcusuri si coborasuri. Nu a lipsit nici izul de infidelitate, insa totul este bine cand se termina cu bine.
Adauga un comentariu