Magazin

Antonia are un sac de BANI. Dar oare ce face cu ei?

Publicat: 29 sept. 2014
1
Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, iar castigurile venite de pe urma numeroaselor concerte pe care le are de sustinut, sunt puse de cantareata la loc sigur.
Se pare ca Antonia nu are niciun ban pus in cont si nici buniri pe numele ei, scrie cancan.ro. Insa, iubita lui Alex Velea a luat o decizie incredibila in privinta banilor castigati. Apropiatii acesteia spun ca ea ales sa tina banii obtinuti din concerte si contracte de imagine, la adapost, intr-un loc sigur.

Citeste si:Antonia e AS in bucatarie

 
Antonia care va naste peste cateva luni, al doilea copil, a refuzat sa-si cumpere o casa si a preferat sa stea cu chirie intr-o zona luxoasa din Bucuresti, tocmai pentru a evita un eventual proces de partaj cu sotul ei, italianul Vincenzo.
Dupa spusele lui Alex, mama lui o iubeste foarte mult pe Antonia, iar cele doua fac echipa buna impreuna, mai ales cand vine vorba sa-i puna „bete in roate” interpretului. Mai mult, mama cantaretului nu accepta ideea ca acesta sa o supere pe frumoasa lui iubita.Adauga un comentariu