Magazin

Antonia a castigat razboiul cu sotia lui Alex Velea

Publicat: 31 iul. 2013
1

Cu toate ca s-a speculat ca Alex Velea (29 de ani) si sotia lui, Ana (26 de ani), ar fi divortat deja in mare secret, in realitate cei doi formeaza inca o familie, cel putin in acte. In viata de zi cu zi, relatiile dintre ei sunt in continuare foarte reci, dar Ana se incapataneaza sa prelungeasca agonia acestui mariaj.

Potrivit unor surse din preajma celor doi, citate de click.ro, mulatra nu este dispusa sa divorteze pana cand Alex nu-i va asigura un statut financiar care s-o ajute sa traiasca de-acum inainte fara grija zilei de maine.

Acesta este singurul motiv pentru care separarea oficiala a fost amanata, dar divortul a devenit doar o chestiune de timp.

Cel mai bun prieten al familiei Velea a povestit, pentru Click!, ca Alex si Ana nu mai au nici un viitor impreuna.

„Inca nu au divortat, asa cum s-a spus, dar nici nu cred ca se vor mai impaca, iar cand spun asta ma bazez pe niste lucruri pe care le stiu sigur”, a declarat bunul prieten al cantaretului si al sotiei lui, pentru click.ro.

Daca in plan personal lucrurile sunt inca intortocheate, profesional, lui Alex Velea ii merge struna, la fel ca si presupusei iubite, Antonia (24 de ani).

Pe fondul publicitatii de care s-au bucurat de pe urma speculatiilor ca ar avea o relatie amoroasa, fiecare dintre ei a mai adaugat la tariful pe care-l incasa pentru un concert inca 500 de euro.

Astfel, in ultimele trei luni, atat Alex Velea, cat si Antonia au castigat peste 100.000 de euro, de caciula, in conditiile in care au pe luna in jur de 15 concerte. Pana acum, Antonia lua pentru un eveniment intre 1.300 si 1.800 de euro, iar Alex Velea, intre 1.700 si 2.200 de euro.
Adauga un comentariu