National

Antonescu: Ruperea USL, o prostie de care nu-l cred in stare pe Ponta

Publicat: 22 oct. 2013
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, compara majoritatea formata de PSD in parlament, dupa ultimele recrutari de la PPDD, cu o “bomba atomica” in timpul razboiului rece si crede ca premierul Victor Ponta nu va face greseala ruperii coalitiei.

“Am vazut socoteala dvs. Domnul Hrebenciuc a lansat-o. Adunarea de PPDD-isti e ca bomba atomica in Razboiul Rece, nu o folosim dar o avem. Domnia sa are placerea de a comunica public pe asemenea lucruri. E o retorica putin vetusta, depasita.

Din cate cunosc si proiectul politic si intentiile de guvernare, si ale lui Victor Ponta, sunt absolut convins ca nu contabilizeaza in fiecare zi capturile de PPDD-isti dupa care sa rupa guvernul. Ar fi o prostie de care nu-l cred in stare pe Victor Ponta.

Daca faci o asemenea coalitie, care nu se intretine usor, isi ofera niste avantaje care nu se pot recompensa nicicum. Intr-un fel de tuci in Statele Unite, cand discuta si ia decizii pune cumva lupa pe Romania si este extrem de important sa vorbesti ca prim-ministru care are o majoritate legitima de 70%. E o sansa pe care Victor Ponta nu cred ca o va irosi”, a declarat Antonescu, miercuri seara, la Digi 24.

“Nu cred ca Victor Ponta este genul de om politic caruia sa nu-i pese de faptul ca un mare contract cu alegatorii ar fi denuntat pentru ca am facut 51% cu PPDD. Noi nu resimtim asta ca pe o amenintare si nici nu suntem atenti la asa ceva. Problema nu este daca se rupe USL, ci masura in care USL reuseste ce si-a propus”, a adaugat liberalul.
Comentarii
Adauga un comentariu