National

Antonescu: Nu stiu cine i-a propus Finantele lui Olteanu; cui i-am propus eu functia a acceptat-o

Publicat: 06 feb. 2014
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca el nu i-a propus lui Bogdan Olteanu sa preia Finantele, mentionand ca nu stie cine a facut acest lucru si adaugand: „Cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o”.

„Am vazut, de exemplu, declaratia fostului nostru coleg, actual viceguvernator al Bancii Nationale, domnul Bogdan Olteanu, cum ca i s-ar fi propus Ministerul de Finante. Nu stiu cine i l-a propus, eu nu i l-am propus ca presedinte al partidului, eu in urma consultarilor cu colegii voi propune maine… cui i-am propus eu aceasta functie a acceptat-o”, a spus Antonescu.

Citeste si Daniel Chitoiu demisioneaza din Guvern pentru fi secretar general in PNL

Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a confirmat pentru MEDIAFAX ca a discutat cu liderii PNL pentru preluarea postului de ministru al Finantelor, dar le-a transmis acestora ca va ramane la banca centrala, iar din cate stie postul ar putea fi preluat de ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.

Citeste si Sorin Frunzaverde, propus ministru de Interne in cadrul PNL

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anuntat, joi seara, ca Daniel Chitoiu a decis sa demisioneze din Guvern.

Surse politice declarau anterior pentru MEDIAFAX ca vicepremierul liberal Daniel Chitoiu, ministru al Finantelor, demisioneaza din Guvern.

Citeste si Sotia ministrului Finantelor, urmarita penal
Adauga un comentariu