National

ANTONESCU, IGNORAT DE AMERICANI la receptia Ambasadei SUA

Publicat: 03 iul. 2013
1

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a fost prezent, miercuri seara, la receptia organizata de Ambasada SUA de 4 Iulie la resedinta ambasadorului american, insa doar premierul Victor Ponta s-a aflat la tribuna si a tinut un discurs.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, nu s-a aflat la tribuna alaturi de Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, si premierul Victor Ponta, el ramanand in spatele terasei resedintei ambasadorului american. Langa Antonescu s-au aflat ministrul Apararii, Mircea Dusa, si vicepresedintele Camerei Deputatilor Eduard Hellvig, secretar general al PNL.

In lipsa presedintelui Traian Basescu, protocolul spune ca primul om ca rang este presedintele Senatului. In imaginile prezentate in cadrul emisiunii „Realitatea la raport”  se poate vedea cum Crin Antonescu este ignorat de oficialii americani.

„La prima vedere, este o inabilitate a gazdei, o scapare. Eu asa o vad. Presedintele Senatului este al doilea om in stat, dupa presedintele tarii”, a comentat Ioan Adam, deputat PSD, la „Realitatea la raport”.

„Lucrurile sunt clare pentru mine. Am fost astazi dupa amiaza intr-o vizita, la un vecin, si am vazut la televizor declaratiile acestui domn insarcinat cu afaceri. In gura sa, era efortul imens pe care l-au facut pentru coabitare, cum au sprijinit. Tintele dansilor sunt coabitarea cu cineva pe care l-au impus ca presedinte. Domnul Antonescu nu face parte din coabitare, nu e pol al coabitarii si atunci pentru domnul insarcinat cu afaceri in aceasta tara conteaza doar doua persoane care coabiteaza”, a declarat Mircea Diaconu, vicepresedintele PNL.

In urma cu doi ani, cand la receptia organizata de Ambasada SUA au participat premierul si presedintele Senatului de atunci, Emil Boc si, respectiv, Mircea Geoana, ambii au stat la tribuna langa fostul ambasador Mark Gitenstein si au tinut discursuri. Cei doi au taiat atunci impreuna un tort aniversar de Ziua Independentei folosind o sabie, alaturi de ambasadorul Gitenstein.

Sursa: realitatea.net
Comentarii
  • Foarte bine, papagalul de Basescu, a trimis un alt papagal.
    Normal, ca daca se ducea Basescu in persoana la fel patea, de asta a si evitat.
    Oricum nimeni nu ne baga in seama.
    Toti sunt niste HOTI, DE LA BASESCU PANA LA ANTONESCU. PUNCT !

  • FOARTE BINE,esti un mare prostanac,BASESCU A FOST LA BERLIN,dar la timpitii astia cine se uita,O sleata de hoti avizi dupa putere

  • Vazand ce fac americanii in scandalul spionajului, faptul ca Antonescu nu e iubit de ei este deja o bila alba pt el. Unde n-am avea un om care sa fie iubit de americani la fel celalalt Antonescu…generalul

Adauga un comentariu