National

Antonescu, atac la Ponta: Nu eu m-am dus la Barroso sa-mi dea lista de comenzi, ca la chelneri

Publicat: 10 feb. 2014
1

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara ca USD a fost infiintata pentru ca liberalii nu se intelegeau cu social-democratii, intepandu-l totodata pe Victor Ponta, despre care a spus ca Jose Manuel Barroso i-a dat „lista de comenzi ca la chelner”.

„Au facut USD pentru ca nu ne intelegeam. Nu vad cine ar putea castiga presedentia la toamna si sa-l numeasca premier pe Basescu. E comic. Din punctul meu de vedere e inacceptabil sa si discut acest lucru.

Nu eu, a doua zi dupa o victorie coplestioare, m-am dus sa inchei un pact cu Traian Basescu, nu eu am fost la Barroso sa imi dea lista de comenzi, ca la chelneri”, a declarat liderul liberal, luni seara, la Romania Tv.

Acesta a explicat ca, marti, va avea loc o discutie despre o restructurare a formulei guvernamentale.

„Domnul prim-ministru, admirabil, de la Soci, nu de aici din Bucuresti, a spus ca sunt oameni de valoare cei care au fost propusi”, a mai declarat Antonescu.

In ce il priveste pe presedintele Traian Basescu, liderul PNL a explicat ca nu trebuie sa i se dea certificate de anti-basism, fiind zi de zi un adversar al lui Traian Basescu, dar ca obiectivul sau nu mai este seful statului.

„Problema mea nu e sa il injur pe Traian Basescu, nu vreau sa injur pe nimeni. In 2009, Traian Basescu era in fruntea sistemului, detinand toate parghiile, azi nu le mai are pe toate. Ce vi se pare nefiresc ca discursul meu nu se mai refera la domnul Basescu de dimineata pana seara?”, a continuat presedintele liberal.

De asemenea, Crin Antonescu a afirmat ca PNL se afla intr-un Guvern „care nu are viata usoara”. Totodata, liderul PNL a spus ca nu are obligatii nici fata de PSD, nici fata de presedintele PC, Daniel Constantin.

Acesta a declarat, luni seara, ca Sorin Oprescu este „un candidat indubitabil” la alegerile prezidentiale, si „poate fi un candidat la Presedintia Romaniei cu sanse foarte mari, cele mai mari”.

„Suntem intr-o alianta cu un candidat la Presedintia Romaniei. Daca lucrurile vor degenera, la momentul respectiv se va analiza. Domnul Oprescu este un candidat cu sanse foarte mari, dar USL are in momentul de fata un candidat”, a explicat Daniel Constantin.
Comentarii
  • Crin,imaculat,destept foc,familist convins,dar nu poate lasa somnul si pokerul.Cand joci la cacialma ,o iei in bot.Ha ha ha ha ….Ponta n-a dormit, la Soci,a facut dragoste cu Daciana Sarbu si Putin ,cu Medvedeev,.De ,in grup rosu, tu fiind galben ca lamaia,ma uita-i la vecina. Ha,ha,ha….

Adauga un comentariu