National

Antonescu a semnat decretele privind numirea Monei Pivniceru in functia de ministru al Justitiei

Publicat: 23 aug. 2012
1
Presedintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, astazi, decretele privind eliberarea din functia de judecator prin demisie a Monei Pivniceru si numirea acesteia in functia de ministru al Justitiei, informeaza Presedintia.
„Presedintele interimar al Romaniei, Crin Antonescu, a semnat, joi, 23 august 2012, urmatoarele decrete: Decret privind eliberarea din functie a doamnei Mona Maria Pivniceru, judecator dr. la Inalta Curte de Casatie si Justitie – demisie; Decret privind numirea in functia de membru al Guvernului a doamnei Mona Maria Pivniceru, ministru al Justitiei; Precizam ca la data prezentului decret inceteaza efectele Decretului nr. 548/2012 pentru desemnarea unui membru al Guvernului ca ministru interimar, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 553 din 07 august 2012”, se arata intr-un comunicat al Presedintiei remis, astazi, agentiei Mediafax.
Mona Pivniceru va depune, astazi, la ora 17.30, juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, astazi, de cererile Monei Pivniceru de demisie din functiile de membru ales al CSM si de judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.Adauga un comentariu