Eveniment-Social

ANONYMOUS: informatii legate de serviciile secrete din Romania

Publicat: 14 feb. 2012
1

Statisticile actuale ale ANONYMOUS au relevat faptul ca SRI are in jur de 12.000 de persoane care lucreaza pentru organizatie. In ceea ce priveste SIE, ei au in jur de 3.200-4.000 persoane. Cel de-al treilea serviciu, DGIPI are peste 3.000 angajati. Aceste numere au tendinta de a fluctua. In cadrul serviciilor secrete romanesti, nu este obiceiul de a pune in oamenii de incredere, chiar si pentru o perioada mica de timp, informatii false.

Un om demn de remarcat ar fi Ioan Stan, ex-presedinte comisiei de aparere din Parlament, care a fost pus sa pastoreasca toate serviciile secrete din tara. El spus ca de cele mai multe ori nu a avut nicio idee de ceea ce se intampla in interior.

Discutiile dintre agentii secreti infiltrati pentru o securitate mai buna a fost un subiect discutat cu cativa ani in urma, dar am facut un pic de sapaturi aici si acolo si am aflat ca acest lucru se intampla inca din anii ’90. Acum, ceea ce oamenii trebuie sa stie despre acest lucru: primul, daca vom urma traseul, toate tranzactiile noastre vor deveni transparente, se va sti exact ce vom face cu banii si cum ii vom gestiona. Acestia vor urmari fiecare miscare, mare sau mica in tara si stiu in orice moment, atunci cand Romania va avea o scurgere de bani, chiar si la ce ora va avea loc aceasta. Cum este de ajutor, va intreb? Usor. Ele pot prezice piata noastra. Sa spunem, de exemplu, ca investitorul „X”, vrea sa mute o suma de bani. Spionul informeaza sediul principal, analistii analizand mutarea, observand daca ceva merge prost, ei putand bloca tranzactia sub un pretext oarecare pana cand sunt gata sa foloseasca efectiv informatiile pentru propriul lor beneficiu.

In prezent sunt peste 700 de agenti activi SIE plecati in strainatate. Exista, de asemenea, un plus de peste 2.500 de nume de agenti care au fost activi si au lucrat pentru sistem. Asta, inseamna ca au fost trecuti in rezerva, dar pot reveni in continuare in cazul in care agentia are nevoie de ei.

Acestea sunt doar o parte a unui fisier imens de la unul din serverele serviciilor secrete, se pare ca este un amestec de agenti de la mai multe agentii, cum ar fi SRI, si asa mai departe, si, de asemenea, ex-militare, utilizate pentru a lucra in massmedia, in sistemul de transport, in diferite companii, si asa mai departe.
Adauga un comentariu