National

Anne Juganaru, secretar de stat in Ministerul Mediului, audiata la DNA

Publicat: 16 iul. 2015
1
Anne Juganaru, secretar de stat in Ministerul Mediului, a venit joi dupa-amiaza la DNA, pentru a fi audiata  intr-un dosar de frauda cu fonduri europene.
De asemenea, la DNA s-a prezentat si Florin Leontin Abraham, cei doi fiind membri fondatori ai Institutului Ovidiu Sincai si membri PSD.
Anne Juganaru nu a dorit sa faca declaratii, la sosire.  In schimb, Abraham a spus ca nu stie de ce au fost chemati la DNA, procurorii transmitandu-le sa se prezinte prin intermediul avocatilor. 
„Totdeauna ne e teama. In lumea asta traim cu teama”, a spus Abraham, intrebat daca ii este teama de ce se poate intampla. 
Anne Juganaru a mai fost implicata intr-un scandal cu fonduri europene, in care este implicat si europarlamentarul Adrian Severin.
Premierul Victor Ponta a numit-o, in martie 2013, in functia de secretar de stat la Ministerul Mediului pe social-democrata Anne Juganaru, urmarita penal intr-un dosar privind presupusa fraudare a bugetului Uniunii Europene, in care este implicat si europarlamentarul Adrian Severin.
Anne Juganaru este membra a Consiliului National al PSD si directorul executiv al Institutului Social Democrat Ovidiu Sincai, care functioneaza pe langa Partidul Social Democrat. Adauga un comentariu