National

Angajatul unui penitenciar s-a SINUCIS in timpul serviciului

Publicat: 11 aug. 2016
1
Un angajat al Penitenciarului Miercurea Ciuc s-a sinucis, in aceasta dimineata, cu arma din dotare in postul de paza in care se afla.
Evenimentul s-a produs cu cateva minute inainte ca agentul sef principal sa predea serviciul colegului sau, dupa ce toata noaptea a fost in postul de paza, potrivit purtatorului de cuvant al Penitenciarului Miercurea Ciuc, agent principal Ionela Alexandra Chitan, citat de Agerpres.
Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta a fost chemat de urgenta la fata locului si a constatat ca „moartea a fost violenta si s-a produs prin impuscare”. Ionela Alexandra Chitan a precizat ca barbatul de 46 ani era o persoana vesela si nimeni nu stie motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie. „Era casatorit, avea doi copii, era un om vesel si avea pentru toti o vorba buna. Niciodata nu l-am vazut nervos sau suparat”, a spus Ionela Alexandra Chitan.
Aceasta este a doua sinucidere prin impuscare, inregistrata in ultimele luni la Penitenciarul Miercurea Ciuc, dupa ce in decembrie 2015 un alt angajat, de 36 ani, s-a impuscat in cap cu arma din dotare.
Tags:Adauga un comentariu