Local

Angajatii de la Fortus cer ajutor prefectului

Publicat: 13 feb. 2009
1

Dumitru Mihailuc, liderul de sindicat al salariatilor de la Fortus SA, s-a intalnit, ieri, cu prefectul Victorel Lupu pentru a discuta cu acesta problemele cu care se confrunta societatea ieseana.

Mihailuc a cerut prefectului mijlocirea unei intalniri cu presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Mircea Ursache. „A venit la mine liderul de sindicat de la Fortus SA, care m-a rugat sa-i asigur o audienta la presedintele AVAS. O sa incep maine sa fac acest demers, urmand ca sindicalistii sa vorbeasca cu el despre problemele cu care se confrunta”, a spus prefectul Victorel Lupu. Reprezentantul sindicalistilor de la Fortus nu a fost singura persoana care a intrat ieri in audienta la prefect. Victorel Lupu a spus ca cele mai multe probleme semnalate de cetateni au fost legate de retrocedarile de terenuri. Lupu a adaugat ca va trimite in control Corpul de Control al prefectului in toate localitatile unde sunt probleme de acest fel. „Astazi (ieri-n.r.) am avut prima zi de audiente in calitate de prefect. S-au prezentat zece persoane, majoritatea reclamand probleme legate de fond funciar. Eu am dispus trimiterea unei echipe de la Corpul de Control al prefectului pentru clarificarea lucrurilor. Voi urmari in mod deosebit aceste probleme legate de fond funciar, pentru ca nu vreau sa mai avem probleme legate de retrocedari”, a adaugat prefectul Lupu.
Comentarii
  • D-l Prefect intrebatil pe d-l M. D. cat a furat ex directorii s.c fortus; Cojocaru, M. Ciobanu D. Buceag, , ce masuri au adoptat t la momentele acelea ?M.D. este partas tacit la distrugerea liniei Tehnologice a soc.

Adauga un comentariu