National

Andronescu: Ioan Rus voia sa transmita ALTCEVA, nu a jignit romanii

Publicat: 11 iun. 2015
1

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu sustine ca ministrul Ioan Rus, colegul ei de partid, de fapt nu a jignit romanii care au plecat sa munceasca in strainatate, ci incerca sa spuna ca mai bine s-ar intoarce in tara.
 
Declaratia Ecaterinei Andronescu vine dupa ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat referitor la cei din diaspora: „Copiii se fac golani acasa si nevasta curva„.

Citeste si Rus isi cere SCUZE pentru insulta adusa romanilor din diaspora. A fost doar o „licenta”
 
„Nu este arogant (Ioan Rus – n.r.), nu stiu ce s-a intamplat. L-a luat gura pe dinainte, cert e ca a facut un lucru extraordinar de urat. Cat il cunosc, n-as spune ca asta e natura lui, de a adresa expresii licentioase, mai degraba cred ca l-a luat gura pe dinainte si incerca sa explice ca mai bine oamenii s-ar intoarce in tara”, a spus senatorul PSD Ecaterina Andronescu.
 
Vicepresedintele PSD a prezentat apoi scuze romanilor jigniti de ministrul demisionar Ioan Rus.

Citeste si Ioan Rus si-a dat DEMISIA!
 
„Trebuie sa prezint scuze oamenilor care l-au auzit. Si copiilor, si femeilor, si celor care s-au simtit ofensati de aceasta exprimare extrem de licentioasa pe care a avut-o domnul Ioan Rus. L-a luat gura pe dinanite (…) E o situatie extrem de neplacuta”, a spus Ecaterina Andronescu.
Comentarii
 • Mme, vii cu scuze penibile! A spus-o in direct dar cu siguranta toti parlamentarii ganditi la fel despre romani: golani, curve, betivi, prosti si needucati!
  Nu veti mai duce pe nimeni cu vorba, Amin!

 • Politicienii nostri stiu că romanii sunt needucati si pot sa-i duca cu vorba.Cateodata ii ia gura pe dinainte si chiar spun ce gandesc cu adevarat. Asa a spus Basescu ca tara noastra e de categoria a treia.Iar cum politicienii au pe langa neveste si amante (ex cu amanta primarul Nichita iasi),e usor de tras asemenea concluzii si anume ca femeile noastre sunt curve.

 • A spus purul adevar, spune in sfarsit si un politiciam un adevar o realitate si a ofensat Curvele.Omeni buni asta e adevarul cu ce a gresit? Aaa ca toate astea se intampla din cauza lor (a politicienilor) asta e alta treaba.

  • Nu ai inteles, esti prost, stai jos !

   Nu a spus nici un adevar. Nora lui este o curva, fiul lui, pusti belit de bani gata, golan de meserie.

   A jignit toata tara, nu are legatura cu daca te simti sau nu. Aici nu are nici o treaba chestia asta.

 • Sunteti bolnavi de ura! Este un om integru, un dascal eminent. Am avut-o profesor la masterat.
  Aruncati cu piatra fara sa va ganditi. Cat de pacatosi la minte puteti fi!… Femeia asta nu uraste nici macar pe cei care o critica.
  Sa va ierte Dumnezeu pentru gandurile voastre!

Adauga un comentariu